Ηλεκτρονικό τσιγάρο απο την Esmoke...

Πρώτη η Esmoke σε ευρωπαϊκό επίπεδο παρουσιάζει την επόμενη γενιά ηλεκτρονικών τσιγάρων R-Evo που με απόλυτη σιγουριά θα ενθουσιάσουν κάθε νέο χρήστη με την απόδοση τους. Τα R-Evo λύνουν όλα τα προβλήματα των προηγούμενων γενεών ηλεκτρονικών τσιγάρων.
Ξεχάστε τις συνεχής επαναφορτίσεις των μικρών και αδύναμων μπαταριών ή τις τεράστιες σε μέγεθος μπαταρίες του ανταγωνισμού. Ξεχάστε τα φιλτράκια με τον υαλοβάμβακα που θέλουν αντικατάσταση ή γέμισμα κάθε 10-20 ρουφηξιές και την δυσάρεστη γεύση του υγρού που ερχόταν στο στόμα σας ! Ξεχάστε την γυμναστική στα πνευμόνια σας για να κατορθώσετε να τραβήξετε μια ρουφηξιά !
Αν έχετε δοκιμάσει ηλεκτρονικό τσιγάρο στο παρελθόν και δεν σας άρεσε, είναι καιρός να ξαναδοκιμάσετε..

Αν δεν έχετε ποτέ χρησιμοποιήσει ηλεκτρονικό τσιγάρο, μην κοιτάξετε αλλού ! Το Esmoke R-Evo είναι η μοναδική σας επιλογή !
Το Esmoke R-Evo υπερέχει του ανταγωνισμού λόγω του πρωτοποριακού μηχανισμού ατμοποίησης και του επαναστατικού ανταλλακτικού φίλτρου που χρησιμοποιεί !
Το ανταλλακτικό φίλτρο έρχεται πλέον σε μορφή αμπούλας, έχει χωρητικότητα 0,35ml για πραγματικά μεγάλη διάρκεια, δεν χρησιμοποιεί υαλοβάμβακα που είναι υπεύθυνος για την δυσάρεστη οσμή άλλων ηλεκτρονικών τσιγάρων, ενώ συγκρατεί στεγανά το υγρό αναπλήρωσης με αποτέλεσμα να μην έρχεται ΠΟΤΕ στο στόμα σας.
O πρωτοποριακός μηχανισμός ατμοποίησης έρχεται πλέον σε άμεση επαφή με το υγρό αναπλήρωσης και αποδίδει απίστευτη ποσότητα καπνού, ενώ έχει 30 με 40% μειωμένη κατανάλωση με αποτέλεσμα η μπαταρία να διαρκεί πολύ περισσότερο ! Η σχεδίαση του επίσης δεν εμποδίζει την διέλευση του αέρα οπότε δεν χρειάζεται πλέον να ρουφάτε με δύναμη, ούτε παρατεταμένα !
Κάποια μέρα όλα τα ηλεκτρονικά τσιγάρα θα κατασκευάζονται με την ίδια λογική. Μέχρι τότε έχετε μόνο μια επιλογή: Το Esmoke R-Evo
Το Esmoke R-Evo πετυχαίνει μέγιστη ποσότητα καπνού, μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, λύνει όλα τα παιδικά προβλήματα των προηγούμενων μοντέλων ηλεκτρονικών τσιγάρων, ενώ παραμένει στο μέγεθος ενός κανονικού τσιγάρου. ( 93 χιλιοστά )
Ακόμη και ο φορτιστής που συνοδεύει το πακέτο είναι εξελιγμένος και φορτίζει την μπαταρία σε χρόνο μικρότερο από 3 ώρες !


Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες στο http://www.esmoke.gr


Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου