Μια ελιά ξεραίνεται ένας νέος δικομματισμός ανθίζει;


To blog (vasiliadis.wordpress.com) αφιέρωσε σημαντικό χρόνο για την προσπάθεια ανασυγκρότησης της ΚεντροΑριστεράς γιατί πιστεύει σε αυτήν. Της κατακερματισμένης Αριστεράς που συνθλίβεται ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και την ΝΔ.

Μιας ΚεντροΑριστεράς που θέλει να κοιτάξει στο μέλλον, στις σύγχρονες προκλήσεις της Οικονομίας, της Κοινωνίας στηρίζοντας ΝΕΟΥΣ ανθρώπους.

Μιας ΚεντροΑριστεράς που θα είναι απέναντι από το «σάπιο», το «διεφθαρμένο» τα «τζάκια» και την «οικογενειοκρατία»

Δυστυχώς το εγχείρημα ναυάγησε. Γνώμη μας πρόσκαιρα. Διότι οι πολιτικές συνθήκες του άμεσου μέλλοντος θα είναι καταιγιστικές και η ανασυγκρότηση του χώρου θα είναι επιτακτική. Για το καλό της Χώρας και του Λαού.

Θα κλείσω με ένα κομμάτι του διαδικτυακού φίλου https://www.facebook.com/panagiotis.kostoulas>>>

«Χαρείτε, χαρείτε για τα προβλήματα της Ελιάς! Βγείτε στους δρόμους να πανηγυρίσετε, ανοίξτε σαμπάνιες και ρίχτε τα αρνιά στη σούβλα. Ο νέος δικομματισμός για την επιβίωση του οποίου τόσο παλέψατε (την ώρα που κατηγορούσατε τους άλλους για αυτό…) θα σας αναταμείψει πλουσιοπάροχα. Κατα βάθος βέβαια δεν φταίτε εσείς, τόσοι είστε που λέει κι ο ποιητής. Φταίνε όσοι σας επέτρεψαν να ζητωκραυγάζετε. Τώρα βολευτείτε με το μανάβικο του Βαγγέλη, το περίπτερο του Φώτη και το πάγκο στη λαϊκή του Σκυλακάκη. Θα είναι υπέροχα!»

ΥΓ.: Κρατάμε την φωτό από την εκδήλωση στο Ακροπόλ και την γλυκιά αίσθηση ότι ο κόσμος της ΚεντροΑριστεράς υπάρχει και ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.

Σχόλια