Η δολοφονία των παιδιών της ομάδας Δίας, πείραξε τον απλό κόσμο!

«Πηγαίνουμε το πρωί για δουλειά και δεν ξέρουμε αν θα γυρίσουμε σπίτι μας ζωντανοί» έχει πει γνωστός συνδικαλιστής αστυνομικός και η χθεσινή πραγματικότητα, το έγκλημα στου Ρέντη με τους δύο νεαρούς νεκρούς αστυνομικούς, 22 και 23 ετών αντίστοιχα, δικαιώνει τα λόγια του.

Ταυτόχρονα όμως τα λόγια αυτά του ένστολου φέρνουν στο νου τους πεσόντες στο καθήκον αστυνομικούς. Αυτούς που θυσιάζονται για 1000 ευρώ, που πληρώνουν από την τσέπη τους τον εξοπλισμό και τους θυμόμαστε δυστυχώς όταν προστεθεί ένας ακόμη στη λίστα θανάτου...


Σχόλιο: Την στιγμή μάλιστα που το Δημόσιο οικειοποιείται τα χρέη του Μεγάρου Μουσικής και δίνει εκατομμύρια στην ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ. Επιτέλους τα λεφτά θα πρέπει να πάνε εκεί που πρέπει. Από την άλλη θα πρέπει να πάψουν κάποιοι εξυπνάκηδες να καλλιεργούν το μίσος προς την Αστυνομία. Ούτε "γουρούνια" είναι, ούτε "δολοφόνοι". Απλοί εργαζόμενοι όπως όλοι μας. Αλλά βέβαια, όταν κατεβάζουν τον κόσμο στις διαδηλώσεις πρέπει να του δώσουν και έναν εχθρό για να ιντριγκάρουν περισσότερο την φιέστα. Αυτό είναι εξαθλίωση της πολιτικής και εξαθλίωση της κοινωνίας. Είναι λυπηρό.

Πηγή: Greek Money

Σχόλια