Μια πρόταση για το ξεκαθάρισμα

Να δημιουργηθεί με Π.Δ εδώ και τώρα μια ανεξάρτητη και ακηδεμόνευτη «Αρχή» που θα αποτελείται από:
• 2 ανώτατους δικαστές
• 2 μέλη του ΣΔΟΕ
• 1 εκπρόσωπο των Ελλήνων Βιομηχάνων
• 1 εκπρόσωπο του εμποροβιοτεχνικού επιμελητηρίου
• 1 εκπρόσωπο των Τραπεζών
• 2 καθηγητές Οικονομικών Πανεπιστημίων
Η «Αρχή» αυτή θα έχει υπό την εποπτεία της 500 περίπου καταρτισμένους αριστούχους πτυχιούχους οικονομικών σχολών με ηλικία όχι μεγαλύτερη των 33 ετών.
Σκοπός της θα είναι η διερεύνηση της φοροδιαφυγής, της εισφοροδιαφυγής και των επίχειρων της διαφθοράς για τα τελευταία 20 χρόνια.
Στη διάθεσή της «Αρχής», όλες οι φορολογικές δηλώσεις όπως αυτές καταχωρήθηκαν στο ΤΑΧΙS NET, όποια στοιχεία απαιτούνται από τα κατά τόπους υποθηκοφυλακεία, οι διακινήσεις όλων των χρηματικών κεφαλαίων που "μετανάστευσαν" μέσω ελληνικών τραπεζών στο εξωτερικό τα τελευταία 2 χρόνια και ότι άλλο απαιτείται από οποιαδήποτε υπηρεσία για να διευκολυνθεί στο ΕΡΓΟ της.
Τυχόν άρνηση παροχής στοιχείων από οποιαδήποτε υπηρεσία, ή αβελτηρία, ή διάθεση μη συνεργασίας , να τιμωρείται πάραυτα με διακοπή μισθοδοσίας και προσωρινή απομάκρυνση αρχικά με τελική δε αν το φαινόμενο επαναληφθεί…
Αν γίνει καλή και επιμελημένη δουλειά, θα βρεθούμε σε ένα πραγματικό χρυσοφόρο El Dorado.
Η Χώρα θα νοιώσει σαν να έχει πιεί καλή σαμπάνια...
Τα λαμόγια τότε οι "υπερπατριώτες" τότε:"Φευγάτε ποδαράκια μου να μην σας χέ.......ο κώ $#@ος "
Θα πέσουνε και οι μάσκες από μερικά λαμόγια που μας το παίζουνε δήθεν υπερ-προοδευτικοί και ultra αριστεροί στον Τύπο και τα διάφορα blogs δώθε…. κείθε...

Του Δωδωναίου

Σχόλια