Ο Γιώργος, ο Αντωνάκης και τα μηδενικά!


Ο Γιώργος νάχει φορτωθεί το Σταυρό του μαρτυρίου και να παλεύει με τους αιώνιους επιβουλείς της Ευρώπης, τους γερμαναραίους και τα τσιράκια τους, για τη διάσωση της χώρας και οι άλλοι να διαγωνίζονται και να διαγκωνίζονται για το ποιος θα πει τη μεγαλύτερη ανοησία και για το πώς θα κατοχυρώσουν καλύτερα την πατέντα της ανευθυνότητας και της ανεπάρκειας.

Την ώρα που ο έλληνας πρωθυπουργός έδινε τη σκληρή μάχη της Ελλάδας, μόνος, σχεδόν, εναντίον όλων, ο κομπλεξικός Αντωνάκης τον κατηγορούσε, σε δημόσια ομιλία του, ότι «υπέγραψε το Μνημόνιο, χωρίς να διαπραγματευτεί !...». Σαν νάλεγε, δηλαδή, στη Μέρκελ και τους μερκελαίους, μην τον ακούτε γι΄ αυτά που ζητάει και τη του δίνετε τίποτα, θα υποχωρήσει !...

Ναι, είναι ο ίδιος Αντωνάκης, που πήγε, πριν λίγες ημέρες, στους ομολόγους του, του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και πήρε τον …πούλο. Κι αν τον έπαιρνε για τον εαυτό του, θάταν λίγο το κακό, αλλά τον πήρε για τη χώρα κι αυτό είναι το τραγικό και το θλιβερό : τον έγραψαν κανονικά κι έβγαλαν τις πιο σκληρές θέσεις για το ελληνικό ζήτημα !

Με τους «δικούς του», λοιπόν, τους σαμαράδες της Ευρώπης, παλεύει ο Παπανδρέου και προσπαθεί να παρθούν οι αποφάσεις που συμφέρουν τη χώρα, αλλά ο ανεκδιήγητος, αντί να το βουλώσει και να κάνει την αυτοκριτική του, ζητάει και τα ρέστα !

Ο μπάτλερ του, ο Μιχελάκης, έβγαλε τον προϋπολογισμό «εκτροχιασμένο», από το δεύτερο κιόλας μήνα, συγκρίνοντας το συγκυριακό έλλειμμά του στο δίμηνο, με τον ετήσιο στόχο, και ξεχνώντας, πως πέρσι όλα τα, αντίστοιχα, σαλιαρίσματα για το 2010, γύρισαν στα μούτρα τους, στο τέλος !

Από κοντά και τα ηλίθια απομεινάρια της πάλαι ποτέ Αριστεράς, που διαπιστώνουν «κατάρρευση του προϋπολογισμού», με την ίδια λογική που λύνουν το πρόβλημα της Ελλάδας, στα ουζάδικα που τα πίνουν ή στα ασανσέρ, που συνεδριάζουν, διαγράφοντας το χρέος, ως μη …οφειλόμενο ή συνδυάζοντας την ευημερία, με τον έξοδο της χώρας από την ευρωζώνη ! Είναι λογικό να προτείνουν και να επιζητούν το χάος και το «μηδενισμό του κοντέρ», αφού πρόκειται για τα μηδενικά της ελληνικής κοινωνίας.

Ας εξακολουθήσουν να φυτοζωούν, διερωτώμενοι για την κατάντια τους, μιας και ως, γενικότερα, αστοιχείωτοι, δεν μπορούν να καταλάβουν, πως το «μηδενικό», ούτε προστίθεται, ούτε πολλαπλασιάζεται!...

Πηγή: ΛΟΓΟΠΛΟΚΙΕΣ

Σχόλια