Χάθηκε η ευκαιρία να συμπορευθούν έλληνες και μετανάστες


Εδώ και ορισμένες ημέρες το (λαθρο)μεταναστευτικό, το καλά κρυμμένο κάτω από το χαλί, επανήλθε στο προσκήνιο. Κάποιοι ΤΩΡΑ συνειδητοποιούν ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Μικρό, ευτυχώς, τμήμα του πολιτικού κόσμου και των υποστηρικτών τους ΟΥΤΕ που θέλει να ακούει για «απελάσεις». Γι΄αυτούς δεν υπάρχει «αριθμητικό πρόβλημα» και αποφεύγουν την κουβέντα αυτή όπως…«ο διάολος το λιβάνι». Τι λένε οι αριθμοί; Καθημερινά περνάνε τα σύνορα, ανεμπόδιστα, λαθραία, παράνομα, 300 λαθρομετανάστες αφού προηγουμένως σκίσουν τα χαρτιά τους και οτιδήποτε μπορεί να τους «ταυτοποιήσει». Πληροφορίες αναφέρουν ότι για την μετακίνησή τους καταβάλουν υψηλό αντίτιμο, κάτι που εγείρει ερωτηματικά για το ΠΟΥ βρήκαν τα χρήματα. Η Αττική δέχεται το μεγαλύτερο βάρος των ορδών λαθρομεταναστών με αποτέλεσμα ολόκληρες περιοχές του Κέντρου να έχουν «γκετοποιηθεί».

Το πρόβλημα οξύνεται την χειρότερη στιγμή καθώς η Χώρα μας ταλανίζεται από μεγάλη οικονομική κρίση. Τα μεροκάματα είναι πλέον πολύ λιγότερα με αποτέλεσμα η ανεργία να εκτινάσσεται στα ύψη. Από την άλλη, ο αυξημένος αριθμός λαθρομεταναστών πιέζει, εύλογα, την αγορά εργασίας και ρίχνει τα μεροκάματα. Δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα και στους εμπόρους που αδυνατούν να ανταγωνιστούν τον “μαυρούλη” που πουλά έξω από το μαγαζί τους και δεν έχει καμία υποχρέωση σε…εφορία, ΤΕΒΕ, ΙΚΑ, Δήμο, ενοίκια κ.ο.κ

Ο ρόλος της Ευρώπης

Η Ευρώπη δεν φαίνεται διατιθέμενη να συμβάλει στο πρόβλημα. Η κάθε Ευρωπαϊκή Χώρα κοιτά το συμφέρον της και ασφαλώς αδιαφορεί όσο το πρόβλημα δεν την αγγίζει. Η Ελλάδα γίνεται «χωματερή ψυχών» και αδυνατεί να πιέσει αφού το εγχώριο πολιτικό σύστημα των τελευταίων δεκαετιών την οδήγησε σε επαιτεία για δανεικά.

Αποτέλεσμα όλων αυτών η εκτίναξη της ανεργίας, της φτώχειας και φυσικά η αύξηση της εγκληματικότητας.

Η αστυνομία είτε δεν θέλει να την ελέγξει, είτε δεν μπορεί, είτε δεν την αφήνουν. Χωρίς αμφιβολία, οι Δημότες της Αθήνας και των πέριξ Δήμων θα προσπαθήσουν να προστατεύσουν τις ζωές και τις περιουσίες τους. Το “παιχνίδι” έχει χαθεί οριστικά. Οι Έλληνες εξαναγκάζονται να γίνουν ρατσιστές και δεν είναι καθόλου τυχαίο πως οι ΑκροΔεξιές πολιτικές δυνάμεις βρίσκουν όλο και περισσότερα ευήκοα ώτα.

Η δυνατότητα να συμπορευθούν έλληνες και μετανάστες χάθηκε από την βλακεία μικρού τμήματος του πολιτικού κόσμου αλλά ΚΥΡΙΩΣ λόγω της ανικανότητας του πολιτικού προσωπικού που Κυβέρνησε την Χώρα τις τελευταίες δεκαετίες.

Σχόλια

  1. chris vasiliadi καλωσήρθες στην ομάδα του blog μας.Ιδανική τοποθέτηση..συμφωνώ απολύτως. Να προσθέσω και λόγω του επαγγέλματός μου(μικροβιολογικό εργαστήριο)..ότι η δημόσια υγεία έχει υποβαθμιστεί πάρα πολύ..έχουν έρθει στην Ελλάδα νοσήματα και ιοί που υπήρχαν αιώνες πριν..Αυτό το κράτος λοι΄πον του οποίου είμαστε οι κοινωνικοί-πολιτικοί-οικονομικοί λίθοι θα πρέπει να φροντίσει και αυτό το ζήτημα επιτέλους. Τα δημόσια νοσοκομεία έχουν γίνει στάβλοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ευχαριστώ!

    αυτό που λες μπορεί άνετα να σε χαρακτηρίσει ρατσιστή έως και ναζιστή!!!

    πρόσεχε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου