Η «βάση» περιμένει σιωπηρά την μέρα της εκδίκησης



To γνωστό blog παραπολιτική  διαπιστώνει αυτό που καιρό τώρα λέμε: η «βάση» του ΠΑΣΟΚ δεν θέλει να ακούει για Μπενίτο, Ξανθόπουλο και λοιπούς εκσυγχρονιστές. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Είτε μας αρέσει είτε όχι. Είτε μας βολεύει είτε όχι.
Και γι΄αυτό το λόγο, ο Μπενίτο προσπαθεί να πάει την μάχη της διαδοχής σε κάτι πιο «κλειστό» και «ελεγχόμενο»
Όπως και να ‘χει και ανεξάρτητα από την προπαγάνδα των ΜΜΕ, το ΠΑΣΟΚ αποσυντίθεται. Κάθε δημοσκόπηση είναι χειρότερη της προηγούμενης.
Το τίμημα για την εμπλοκή της χώρας με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, ως σαν τριτοκοσμική χώρα, η εξαθλίωση του ελληνικού λαού και το πάγωμα του χαμόγελου του, θα πληρωθεί πολύ ακριβά.
Και έτσι πρέπει να γίνει.
Η τιμωρία πρέπει να είναι παραδειγματική.
Με ποσοστά 35% ή 30% ή ακόμη και 25% θα αναθαρρύνουν αφού θα εκτιμήσουν ότι μια τέτοια «ήττα» είναι « διαχειρίσιμη» και πολύ σύντομα θα επανέλθουν στα ίδια και τα ίδια.

Σχόλια

  1. Δεν νομίζω να πάρει ούτε 10%. Γι' αυτό δεν θέλουν και τις εκλογές. Τα ίδια ισχύουν και για την ΝΔ που είπε ότι θα ζητήσει εκλογές μετά την ολοκληρωση του PSI. Εκλογές για ποιο πράγμα; Αφού ότι ήταν να ψηφίσει το ψήφισε. Άσε που θα μας πουν: "Εντάξει παιδιά κάντε εκλογές αλλά εμείς τότε δεν μπορούμε να σας δώσουμε την δόση σας".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου