Ψαριανός:Αν γίνει κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-Καμμένου θα ζητήσουμε πολιτικό άσυλο στην Αλβανία


Για την εμπλοκή που έχει προκύψει στις διαπραγματεύσεις της Τρόικα με την κυβέρνηση, λόγω της άρνησης της ΔΗΜΑΡ να συμφωνήσει με τις αλλαγές στα εργασιακά μίλησε ο βουλευτής του κόμματος του Φώτη Κουβέλη, Γρηγόρης Ψαριανός υποστηρίζοντας πως δεν ψάχνουν τρόπο για να την κάνουν από την κυβέρνηση…
Σε συνέντευξη του στο Εθνος ο κ.Ψαριανός αναφέρει πως η Ελλάδα είναι μια ευρωπαϊκή Σομαλία, που πρέπει να γίνει σύγχρονο κράτος, αλλά όχι με εργασιακές συνθήκες γαλέρας.
Μάλιστα αναφέρει χαρακτηριστικά «Δεν ψάχνουμε να βρούμε τρόπο να την «κάνουμε» από την κυβέρνηση. Εξάλλου δεν μπορεί να προκύψει κυβερνητικό αποτέλεσμα εάν θα γίνουν εκλογές. Δηλαδή τι περιμένετε; Να γίνουν εκλογές και να έχουμε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και Καμμένου; Να το δούμε και αυτό στη ζωή μας και να ετοιμαστούμε να ζητήσουμε πολιτικό άσυλο στην Αλβανία ή να ταξιδέψουμε για άλλη ήπειρο. Εμείς θέλουμε να μην υπάρξουν οι αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις, έτσι όπως τις θέτει η Τρόικα».
Παράλληλα τονίζει πως υπάρχει περιθώριο να αλλάξουν κάποια ζητήματα, να μπουν σε μια ανθρώπινη διάσταση, ώστε να σωθεί η μεγάλη πλειοψηφία των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα, που κινδυνεύουν να δουν τους μισθούς τους σε έναν χρόνο κοντά στα 500 ευρώ.
Σχόλιο blog: Οι εν δυνάμει πολιτικές συμμαχίες φαίνονταν προεκλογικά. Από την μια μεριά ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και από την άλλη ΣΥΡΙΖΑ-Ανεξ. Έλληνες.
Ο λαός επέλεξε τον πρώτο σχηματισμό. Και είναι προφανές ότι αν δεν φανεί ΆΜΕΣΑ φως στο τούνελ, τότε η μεταστροφή θα λάβει την μορφή χιονοστιβάδας.
Ειδικά μετά το ανηλεές στύψιμο των φτωχών και μικρομεσαίων νοικοκυριών ΕΝΩ τα αποτελέσματα πάταξης της φοροδιαφυγής είναι ισχνά…

Σχόλια