Το κομματικό κονκλάβιο ΣΥΡΙΖΑ πίσω από το αστραφτερό χαμόγελο Τσίπρα…


Χιλιάδες ψηφοφόροι και μέλη ΠΑΣΟΚ απογοητευμένοι από την τροπή που πήραν τα πράγματα μετά το 2010 (Μνημόνιο, ΔΝΤ, Τρόικα κτλ) συρρέουν στον “όμορο” πολιτικό χώρο που λέγεται…Συνασπισμός της…ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ Αριστεράς.
Η συγκρότηση της ΔΗΜ.ΑΡ (σαφώς πιο ΚεντροΑριστερού πολιτικού χαρακτήρα από τον ΣΥΡΙΖΑ) φαίνεται ότι δεν ανέκοψε, σημαντικά, το κύμα των ΠΑΣΟΚων προς τον ΣΥΡΙΖΑ.
ΣΥΡΙΖΑ. Το πολιτικό κόμμα με τις δεκάδες «συνιστώσες» πολλές εκ των οποίων έχουν ως έμβλημα το…σφυροδρέπανο.
Τσίπρας. Ο ηγέτης του πολιτικού συνονθυλεύματος που λέει ΟΧΙ στο μνημόνιο, ΝΑΙ στην ανάπτυξη (λες και μεις οι υπόλοιποι λέμε το αντίθετο) αλλά…δεν μας εξηγούν το ΠΩΣ. Με αριθμούς και…πράξεις.
Τσίπρας. Νέος και με φωτογένεια στο τηλεοπτική γυαλί. Από εκεί και μετά?…ΠΟΙΟΙ, ΠΟΥ, ΤΙ είναι όλοι που αποτελούν τον κομματικό του μηχανισμό?
Ας ψάξουμε στις…γειτονιές μας. Ας ρωτήσουμε. Κάποιοι από αυτούς μπορεί να άσκησαν και…«Διοίκηση» και να ‘χουν δώσει δείγματα γραφής για το ΠΩΣ αντιλαμβάνονται τα πράγματα. Διότι άλλο η…θεωρία και το μπλα, μπλα και ΆΛΛΟ η πράξη.
Διότι πίσω από τον Τσίπρα με το…αστραφτερό χαμόγελο μπορεί να κρύβονται άλλοι με πολύ λιγότερη «αστραφτερότητα» (στο χαμόγελο) ή και… ΚΑΘΟΛΟΥ χαμόγελο!
Αυτός ο κομματικός μηχανισμός, το κονκλάβιο του ΣΥΡΙΖΑ σε κάθε περιοχή, πόσο βέβαιον είναι ότι θα εγκαταλείψει τις θέσεις ευθύνης και κομματικής εξουσίας και θα δώσει ΦΩΝΗ στα… παλαιά μέλη ΠΑΣΟΚ και ότι δεν θα τους αξιοποιήσει απλά για παλαμοκροτητές και…αφισσοκολλητές?
Κατά τη γνώμη μας…
Χλωμόν! Χλωμότατον!

Σχόλια