Πάνε για reset ΚεντροΔεξιά και ΚεντροΑριστερά;


Διαβάζουμε στο  NewsBomb την πρόθεση του Α. Σαμαρά να προχωρήσει σε επανίδρυση της ΚεντροΔεξιάς παράταξης με προφανή στόχο να μηδενίσει το “κοντέρ”.
Η Παράταξη υπέστη μεγάλη φθορά κατά τους τελευταίους μήνες λόγω των επαχθών και τοκογλυφικών όρων που επιβάλλονται στον δανεισμό της Χώρας.
Κάτι αντίστοιχο, και πολύ χειρότερο, συμβαίνει με την Παράταξη της ΚεντροΑριστεράς που είναι πιο “ταλαιπωρημένη” δεδομένου ότι ο πρώην Πρόεδρος (Γιώργος Παπανδρέου) πήρε πάνω του το Μνημόνιο.
Ίσως στην παράταξη της ΚεντροΔεξιάς λειτουργεί καλύτερα το ένστικτο της…”αυτοσυντήρησης”. Αυτή η παραδοχή ενισχύεται από το γεγονός ότι η Ντόρα Μπακογιάννη εγκατέλειψε το κόμμα όταν είδε ότι «δεν τραβάει» κάτι που  ΔΕΝ έκανε η Λούκα Κατσέλη με την «Κοινωνική Συμφωνία» (εκλογικό ποσοστό 1%). Φαίνεται ότι  κάποιοι στο ΠΑΣΟΚ σκέφτονται και πράττουν προσωπολατρικά (…)
Αλλά και πολλοί από αυτούς που παραμένουν (τυπικά) στο ΠΑΣΟΚ τρώγονται με τα ρούχα τους χωρίς κανείς τους να μας εξηγεί ΓΙΑΤΙ δεν διεκδίκησαν την ηγεσία του Κινήματος κατά τις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές.
Παρά τις απαισιόδοξες προβλέψεις πολλών (που στο πίσω μέρος του μυαλού τους υπάρχουν άλλες σκέψεις και στοχεύσεις) δεν αποκλείουμε την πραγματική ανασύσταση της ΚεντροΑριστεράς και να δούμε πράγματα που δεν τα φανταζόμαστε…
Οψόμεθα…

Σχόλια