Δατσέρης: Το ΠΑΣΟΚ ήταν μια φούσκα


«Υπήρξε στη μεταπολίτευση μία περίοδος γενικευμένης φούσκας στη χώρα. Το ΠΑΣΟΚ ήταν μια φούσκα της μεταπολίτευσης», ανέφερε χαρακτηριστικά ο γραμματέας Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Δατσέρης.
Ο κ. Δατσέρης, σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό, μίλησε εκτενέστατα για το θολό τοπίο που επικρατεί στο ΠΑΣΟΚ, επικρίνοντας τα στελέχη που διαφωνούν: «Από αυτούς που ήταν συστημικά στοιχεία της μεταπολίτευσης, υπουργοί με μεγάλη ισχύ, γνωρίζετε εσείς ανά δύο μεταξύ τους να συμφωνούν; Γιατί εγώ δεν γνωρίζω, που παρακολουθώ και είμαι μέλος του ΠΑΣΟΚ από το 1974. Δεν μπορώ να διακρίνω από τους οκτώ-δέκα, οι οποίοι επικοινωνιακά δημιουργούν αυτά τα προβλήματα, ανά δύο να μπορούν να συμφωνήσουν. ‘Αλλος για Χίο τράβηξε και άλλος για Μυτιλήνη!».
Ερωτηθείς για την επιστολή Λοβέρδου, τόνισε:  «θεσμικά τού απάντησε ο αρμόδιος, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Δεν έγινε τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Τα σχόλια περί ειρωνείας δεν είναι στην πρόθεση κανενός στο ΠΑΣΟΚ και ιδιαιτέρως δεν είναι στην ευπρέπεια του κ. Μανιάτη».
Πληροφορίες από enikos.gr
Σχόλιο: Αν ο Δατσέρης είναι ο σύμβουλος επικοινωνίας, που μόλις σήμερα αποκάλυψε, δημοσίως, το ταλέντο του, τότε ναι. Εξηγούνται όλα!!! όλες οι απορίες των τελευταίων ετών… από το 2007 και μετά…

Σχόλια