Οι…«πρωτοβουλίες» θέλουν και…”επιδέξιο” (ισχυρό) πολιτικό μηχανισμό


Διαβάζω σε έγκυρο site> Σαμαράς: «Θα κάνουμε ήρωες τα στελέχη της Χρυσής Αυγής αν τους θέσουμε εκτός νόμου» ( iefimerida.gr)
Μόλις χθες ο Βαγγέλης Βενιζέλος ενημέρωσεγια «πρωτοβουλία» που θα αναλάβει προκειμένου να τεθεί η «Χρυσή Αυγή» εκτός Νόμου.
Υπενθυμίζουμε ότι το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σε δεινή δημοσκοπική και οργανωτική κατάσταση (οι Τοπικές Οργανώσεις κλείνουν η μια πίσω από την άλλη, κινδυνεύουν με έξωση ακόμη και στην Ιπποκράτους, ενώ οι εργαζόμενοι παραμένουν για μήνες απλήρωτοι)
Δηλαδή, τα προβλήματα είναι τόσο πολλά που αγγίζουν ακόμη και τις στοιχειώδεις λειτουργίες του κομματικού μηχανισμού. Μέσα σ΄αυτή την δραματική κατάσταση, κάποιοι επέλεξαν να ανοίξουν νέο μέτωπο (το βασικό είναι με τον ΣΥΡΙΖΑ στον οποίο κατευθύνθηκε το μεγαλύτερο μέρος του ΠΑΣΟΚ)
Μια παράταξη με χίλια προβλήματα και αδυναμίες επέλεξε να ανοίξει ένα δεύτερο μέτωπο με ένα κόμμα πολύ μακρυά της ΚεντροΑριστεράς. Λογικά, αν απασχολούσε κάποιον η περίπτωση της Χ.Α, αυτός θα ήταν το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, των Ανεξ. Ελλήνων ή του ΛΑ.Ο.Σ…
Αυτή τη στιγμή, πρώτο μέλημα θα πρέπει να είναι η επιβίωση και η ανασύνταξη. Καλώς ή κακώς ο…”κατάπτυστος” κομματικός μηχανισμός πρέπει να αναγεννηθεί. Ο πολύχρονος κυβερνητισμός θόλωσε το μυαλό πολλών που ξέχασαν (ή κάνουν πως αγνοούν) ότι οφείλουν τις Κυβερνητικές θέσεις στα μέλη και τους φίλους του Κινήματος στους οποίους πρέπει να αναφέρονται…

Σχόλια