Ο Βαγγέλης «βάζει» χέρι στην τσέπη των βουλευτών!!


Διαβάσαμε στα  parapolitika.gr ότι ο Βαγγέλης Βενιζέλος κάνει απέλπιδες προσπάθειες να πληρώσει τους απλήρωτους εργαζομένους του ΠΑΣΟΚ.
Και σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να κάνουμε μια παρένθεση σχετικά με τα όσα χαιρέκακα ακούγονται στα social media για τους εργαζομένους στην Ιπποκράτους.
Ως γνωστόν στην Δημοκρατία εκλέγονται Κυβερνήσεις. Οι Κυβερνήσεις έχουν την εμπιστοσύνη κάποιων Βουλευτών οι οποίοι με την σειρά τους εκλέγονται μέσω κάποιων κομμάτων. Και κόμματα χωρίς κομματικούς μηχανισμούς δεν γίνεται. Η εικόνα όπου εθελοντές αφήνουν τις δουλειές τους για να προσφέρουν είναι μάλλον εκτός τόπου και χρόνου. Κάθε πολιτικός φορέας για να παραμείνει ζωντανός, κάποιοι πρέπει εργαστούν.
Σε ότι αφορά την τοποθέτηση των υπαλλήλων…Είναι αυτονόητο ότι η διαδικασία επιλογής τους δεν θα είναι μέσω ΑΣΕΠ. ΄Οπως άλλωστε συμβαίνει και με τους μετακλητούς υπαλλήλους των Υπουργών κτλ
Κλείνει η παρένθεση.
Δεν γνωρίζουμε αν η σύμπτωση αλλά απ΄όπου πέρασε ο ανεκδιήγητος ΓΑΠ άφησε στάχτη και… μπούρμπερη…
Ο έντυπος και ηλεκτρονικός τύπος βρίθει από άρθρα για κακοδιαχείριση…
Ακούστηκαν πολλά για  την μετακόμιση από την ιστορική Χαρ. Τρικούπη στο πολυτελές κτίριο της Ιπποκράτους, για γυμναστήρια, για σάουνες, για ταξίδια, για συνέδρια, για…, για…, για…

Σχόλια