Δεν παύουν να είναι εργαζόμενοι...

Εκ περιτροπής εργασία των υπαλλήλων του θέλει το ΠΑΣΟΚ

Εκ περιτροπής εργασία δύο ή το πολύ τριών ημερών την εβδομάδα προτείνει το ΠΑΣΟΚ, στην προσπάθεια μείωσης του μισθολογικού κόστους του κόμματος, που αγγίζει τα 5.800.000 ευρώ τον χρόνο.

Σε συνάντηση που είχε με τους εργαζόμενους σήμερα στις 11 το πρωί ο γενικός διευθυντής του κόμματος Νίκος Σαλαγιάννης, τους διαβεβαίωσε ότι θα εξοφληθούν μέχρι αύριο, Τρίτη, με πλαφόν 1.000 ευρώ τον μήνα για τον καθένα τους (καθώς υπήρχαν και εργαζόμενοι με πολύ μεγαλύτερες αποδοχές) και για όλο το 2012 και τους δύο πρώτους μήνες του 2013.

Δεδομένου, όμως, του υπέρογκου μισθολογικού κόστους του κόμματος, στο οποίο και δεν μπορεί να ανταποκριθεί, ο κ. Σαλαγιάννης πρότεινε εν είδει μεταβατικής λύσης την εκ περιτροπής εργασία των υπαλλήλων, που αγγίζουν σήμερα του 220 στο ΠΑΣΟΚ.

Ακούστηκε, πάντως, και η πρόταση απομάκρυνσης των υπαλλήλων που δεν ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις τους, με τις τελικές αποφάσεις πάντως να παραπέμπονται στο συνέδριο του κόμματος. Εκεί, συζητείται να κατατεθεί και εισήγηση για μετακόμιση της έδρας του ΠΑΣΟΚ σε άλλο κτίριο, με μικρότερο ενοίκιο από αυτό που απαιτεί το κτίριο της Ιπποκράτους.

real.gr

Note: ορθώς δίνεται λύση στο δίκαιο αίτημα των εργαζομένων. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να μπει μια τάξη ώστε και το… ταμείον να μην είναι μείον αλλά και οι εργαζόμενοι να κάνουν τον προγραμματισμό τους.

Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Σχόλια