Η Λούκα Κατσέλη φλερτάρει με τον ΣΥΡΙΖΑ…


TO BHMA: Τι γυρεύουν οι συνεργάτες του Αλέξη στο γραφείο της Λούκας;
Για ανατροπή στο πεδίο των πολιτικών συνεργασιών κάνει λόγο η εφημερίδα «Το Βήμα», αναφέροντας το μυστηριώδες ραντεβού δύο κορυφαίων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με τη Λούλα Κατσέλη.
Το δημοσίευμα του Βήματος αναφέρει:
«Αφού έχουν κρατήσει σε μία κάποια απόσταση των κ. Ι. Μιχελογιαννάκη (προερχόμενο από το ΠαΣοΚ και τη ΔΗΜΑΡ) και τηρούν στάση αναμονής με τους κκ. Οδ. Βουδούρη και Π. Μουτσινά και άλλους από το κόμμα του κ. Φ. Κουβέλη κάτι μου λέει πως σκέφτονται κάπως διαφορετικά για παλαιά στελέχη του λεγόμενου λαϊκού ΠαΣοΚ (ό,τι κι αν σημαίνει ο όρος).
Για να γίνω συγκεκριμένος – και πιο συγκεκριμένος δεν γίνεται: το μεσημέρι της Πέμπτης δύο εκ των κορυφαίων συνεργατών του κ. Αλ. Τσίπρα, οι κκ. Ι. Δραγασάκης και Ι. Μηλιός, διέβησαν με μερικά λεπτά καθυστέρηση και κοιτάζοντας δεξιά – αριστερά μη τυχόν και τους πάρει κανένα μάτι, την πόρτα της οδού Σίνα 23.
Τι βρίσκεται εκεί; Μα φυσικά το γραφείο της κυρίας Λούκας Κατσέλη, γνωστής για τα αντιμνημονιακά της αισθήματα και την πολιτική φιλοσοφία με την οποία τα περιβάλλει. Εν πάση περιπτώσει, παρά τις προφυλάξεις που θέλησαν να λάβουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ο κατάσκοπός μου τους είδε και κατόπιν αυτού πιθανώς θα πρέπει να αναμένουμε τη νέα, μεγάλη ανατροπή στο πεδίο των πολιτικών συνεργασιών…».
Πληροφορίες από zoomnews.gr
Σχόλιο: Η Λούκα Κατσέλη εμπνευστής του «λεφτά υπάρχουν», ΥπερΥπουργός των Κυβερνήσεων ΓΑΠ, ήταν βασική υποστηρικτής του μνημονίου ως την μόνη διέξοδο για την Χώρα.
Στην πορεία όμως ΤΙ άλλαξε;
Μνημόνιο έχουμε σήμερα, μνημόνιο είχαμε και επί ΓΑΠ…
Α, ναι…ξεχάσαμε…άλλαξε Πρόεδρος στο ΠΑΣΟΚ (…)

Σχόλια