Και όμως…ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σε πολύ δύσκολη θέση και είναι θέμα χρόνου το ξεφούσκωμά του…


Η νέα ηγετική ομάδα που προέκυψε από το πρόσφατο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ έχει στα χέρια της ένα πολύ ισχυρό όπλο. Είναι όλα όσα έχει πει κατά καιρούς ο ΣΥΡΙΖΑ και αποδεικνύουν πως ούτε  ξέρει τι θέλει ούτε που θέλει να πάει.
Ψηφοθηρεί και λαϊκίζει. Απλά.
Την μια μας λέει ότι θα καταργηθεί το μνημόνιο με ένα μόνο άρθρο και την άλλη μας λέει ότι θέλει να συμφωνήσει με τους πιστωτές μας.
Την μια μας λέει ότι δεν είναι διατιθέμενοι να κάνουν οποιαδήποτε θυσία για το ευρώ και την άλλη ότι οποιαδήποτε συζήτηση για άλλο νόμισμα  είναι επικίνδυνη.
Την μια μας λέει ότι οι εκπρόσωποι των δανειστών είναι ανεπιθύμητοι και την άλλη πάει και τους βρίσκει στην Γερμανία, Αμερική κοκ
Την μια μας λέει για φορολογία καταθέσεων (αιχμή του δόρατος του προεκλογικού προγράμματος) και την άλλη την κάνει “γυριστή” όταν βλέπει τα αποτελέσματα της πράξης αυτής στην πολύπαθη Κύπρο…
Συνεπώς, παρά τα στιγμιαία δημοσκοπικά αποτελέσματα, τα νέα παιδιά που ανέλαβαν θέσεις ευθύνης στο ΠΑΣΟΚ έχουν όλα τα εφόδια προκειμένου να…στριμώξουν την ανεκδιήγητη ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.
Επιμονή στους στόχους, σκληρή δουλειά και πανστρατιά όλων των μάχιμων είναι η συνταγή της επιτυχίας…

Σχόλια