Τι κατεβάζει το Ποτάμι ;


Συζητά σε ίση βάση με ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ και θα μας ανακοινώσει σε ποιο «πόλο» του μικρού διπολισμού θα γείρει !
Στις Βρυξέλλες έχει ενταχθεί στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΕΣΚ, αλλά στην Ελλάδα δηλώνει «ριζοσπαστικό κέντρο» και εμφανίζεται ως συνέχεια του κ. Τζήμερου !
Είναι κατά των παλιών κομμάτων και των παλιών πολιτικών, αλλά κάνει καλλιστεία μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ και υπόσχεται σε όποιον παλιό πολιτικό το πλησιάσει ότι θα τον κάνει υπουργό στην κυβέρνηση στην οποία θα μετάσχει!
Επαγγέλλεται την ανανέωση του πολιτικού προσωπικού, αλλά φλερτάρει με βουλευτές που το βλέπουν ως σημαία ευκαιρίας για μια έδρα κάπου χωρίς σοβαρό ανταγωνισμό !
Είναι, λέει, κόμμα «νέου τύπου, συλλογικό, δημοκρατικό» και τελικά υπάρχει ένας ιδρυτής – αρχηγός και τίποτα άλλο ορατό, σταθερό, θεσμικό. Το μέλλον της πολιτικής είναι φαίνεται τα νέα προσωποπαγή κόμματα που διαγραφουν με SMS τα στελέχη τους!
Δηλώνει υπέρ της αντισυμβατικής πολιτικής, αλλά όλα όσα λέει έχουν ως μόνο θέμα την συμμετοχή στην εξουσία χωρίς ιδεολογικό πρόσημο: ό,τι κάτσει !
Έχει υποσχεθεί προγραμματικές καινοτομίες και λέει μόνο γενικόλογες χιλιοειπωμένες κοινοτοπίες !
Πρωταγωνιστές ! Που ξέρουν τι σημαίνει να κινείσαι επι χρόνια στα δίκτυα της εξουσίας : πολιτικής, επιχειρηματικής, επικοινωνιακής !