Αντιδήμαρχος πήγε για πολεοδομικό έλεγχο και επέστρεψε... δαρμένος


Διαβάζουμε: «Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στον Εύοσμο, όπου ο αρμόδιος αντιδήμαρχος πήγε στην κεντρική πλατεία για ελέγχους και… έφυγε δαρμένος!

Το περιστατικό αναφέρεται στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Μακεδονία», σύμφωνα με το οποίο, ο αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών Κορδελιού – Ευόσμου, Σωτήρης Μαγόπουλος, κατέληξε στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι. Θύτης, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, είναι ο πατέρας ιδιοκτήτη καφέ – μπαρ που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία του Ευόσμου. Αφορμή, η προσπάθεια του αντιδημάρχου να προχωρήσει σε έλεγχο πολεοδομικών παραβάσεων!

Για τον έλεγχο μάλιστα υπήρχε εισαγγελική παραγγελία, έπειτα από καταγγελίες πολιτών. Ωστόσο, ο θερμόαιμος πατέρας του νεαρού ιδιοκτήτη, αντί να συνεργαστεί, επέλεξε να δείρει τον αντιδήμαρχο.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν ο κ. Μαγόπουλος, συνδευόμενος από δημοτικούς υπαλλήλους, επισκέφθηκε το κατάστημα, ζητώντας να γίνουν οι έλεγχοι.»

(Απίστευτο: Αντιδήμαρχος πήγε για έλεγχο και… βγήκε δαρμένος, aftodioikisi.gr)

Είναι απολύτως βέβαιον ότι δεν θα ήταν ο μόνος Αντιδήμαρχος που θα επέστρεφε δαρμένος αν επιχειρούσαν και άλλοι συνάδελφοί του να βγουν για σχετικό έλεγχο.
Δυστυχώς, αυτή είναι η Ελλάδα μας και πολύ φοβάμαι ότι τα Μνημόνια θα ξεπεράσουν σε αριθμό τις ταινίες...Ράμπο όσο επιχειρηματικός (και όχι μόνον) τυχοδιωκτισμός ζει και βασιλεύει.

Σχόλια