Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για την ιντερνετική μούφα της «δεδομένης» χρεοκοπίας της Ελλάδας στις 25 Μαρτίου.

Όλοι έχετε λάβει το περίφημο πλέον μήνυμα που σας καθοδηγούσε (και καλά!) πώς να σώσετε τα λεφτά σας. Από την ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ, για την οποία μάλιστα μας γνωστοποιούσαν και την

ημερομηνία ανακοίνωσής της: 25 Μαρτίου. Μέχρι τότε έχετε ακόμη περιθώρια και εσείς να σωθείτε!

Το συγκεκριμένο κείμενο κυριάρχησε στο διαδίκτυο και μάλιστα στην μπλογκόσφαιρα της ακροδεξιάς αλλά και των πρόσφατων εθνοσωτήρων της Πατρίδας!

Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ελένη Ράικου, διέταξε τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης για το θέμα των αναρτήσεων αυτών. Ο εισαγγελέας, που θα διενεργήσει την έρευνα, έχει εντολή να εξακριβώσει αν έχει διαπραχθεί το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων και να εντοπίσει τους υπευθύνους.

Το κείμενο, χαμηλού επιπέδου θύμιζε αυτές τις επιστολές που σε προειδοποιούσαν για μεγάλες καταστροφές στην προσωπική σου ζωή ή για το τέλος του κόσμου, εάν δεν ακολουθούσες τις εντολές του «συγγραφέα»! Π.χ. να στείλεις σε 10 γνωστούς σου την ίδια επιστολή για να σώσεις τον εαυτό σου και τον κόσμο! Είναι περίεργο αλλά πολλοί αποδέκτες τέτοιων επιστολών τρομάζουν και πείθονται!

Το κείμενο ήταν βλακώδες και ξεκινούσε κάπως έτσι:
"Από την τράπεζα στην οποία εργάζομαι έχει δοθεί οδηγία να...μην αναφέρουμε πουθενά αυτό που συμβαίνει."
http://www.blogger.com/img/blank.gif
"Σε επαφές και συναντήσεις που είχα με συναδέλφους αλλά και με άτομα του υπουργείου οικονομικών, όλοι έχουν την ίδια άποψη."

"Ο λόγος που γράφω τώρα αυτά είναι η συζήτηση που είχα με συντάκτη κεντρικού δελτίου ειδήσεων μεγάλου καναλιού σήμερα το πρωί.."

Πηγή: περιοδικό

Σχόλια