Καραμανλής: "Θυμήσου είμαι μόνο 55 χρόνων"

"Αν ο Καραμανλής είχε εφαρμόσει το πρόγραμμα για το οποίο ψηφίστηκε θα ήταν ακόμη κυβέρνηση. Δεν θα χρειαζόταν το μνημόνιο. Θα απαιτούνταν μέτρα αλλά όχι μέτρα ΔΝΤ. Γιατί τώρα τι έχω δει ως πολίτης; Ότι μαστιγώνουν τους φτωχούς να μην καταναλώνουν και τους πλούσιους να μην επενδύουν" επισημαίνει ο Νικήτας Κακλαμάνης σε συνέντευξή του στη Real News. Σε ερώτηση γιατί ο κ. Καραμανλής σιωπά, απαντά: "Δεν γνωρίζω (γιατί σιωπά). Τον έχω συναντήσει και θα τον ξαναδώ αλλά μετά από δύo ώρες συζήτησης, δεν μπόρεσα να ξεκλειδώσω την καρδιά του και τη γλώσσα του. Το μόνο ίσως, που ενδεχομένως κάτι δείχνει είναι ότι στην κουβέντα πάνω μου είπε δύο φορές, -θυμήσου είμαι μόνο 55 χρόνων-. Αυτό μπορεί να μη λέει τίποτα, αλλά μπορεί να λέει και κάτι", αναφέρει. Αυτή είναι πραγματική απειλή απο τον πρώην Πρωθυπουργό.. Είναι μόλις 55 χρόνων και απ'ότι φαίνεται δεν σκοπεύει να αποσυρθεί..


www.trelokouneli.gr

Σχόλια

  1. Για την πάρα πάνω ανάρτηση δέ και εδώ:
    http://vasiliadis.wordpress.com/2011/03/06/%ce%ba%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%bc%ce%b1%ce%bd%ce%bb%ce%ae%cf%82-%ce%b5%ce%af%ce%bc%ce%b1%ce%b9-%ce%bc%cf%8c%ce%bd%ce%bf-55-%cf%87%cf%81%cf%8c%ce%bd%cf%89%ce%bd/#comments

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το σχόλιο Δωδωναίε είναι απόλυτα σωστό. Δεν είναι η βιολογική ηλικία που έχει σημασία αλλά η πνευματική διαύγεια και αντοχή. Ο Καραμανλής με την αδράνειά του απέδειξε ότι είναι γέρος, πολύ γέρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ύστερα ο Κακλαμάνης καλά θα κάνει να κοιτάξει τα χάλια του Αθήνα 9.84 και ύστερα να μιλάει για ηλικίες και ιστορίες του κουρασμένου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου