Πάρτι στον Αθήνα 9,84

Απίστευτες καταγγελίες έκανε ο δήμαρχος της Αθήνας, Γ. Καμίνης, για τον Αθήνα 9,84. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του που δημοσιεύονται σήμερα στην “Καθημερινή”, υπάρχει δημοσιογράφος, ο οποίος αμείβεται με 6.000 ευρώ το μήνα από τον σταθμό και δεν κατοικεί καν στην Αθήνα! Ο Γ. Καμίνης ξεκαθάρισε ότι «το δημοτικό ραδιόφωνο της Αθήνας ή θα εξυγιανθεί ή θα κλείσει».

Προανήγγειλε, μάλιστα απολύσεις, ξεκαθαρίζοντας ότι οι περικοπές θα αρχίσουν από εκείνους που δεν βιοπορίζονται από τον σταθμό. Μάλιστα, κατήγγειλε ότι μεταξύ των δημοσιογράφων υπάρχει άτομο με μηνιαίες αποδοχές 6.000 ευρώ, ο οποίος ούτε καν κατοικεί στην Αθήνα! «Δεν μπορούμε να τρέφουμε ένα τέρας που κοστίζει 12,5 εκατ. ευρώ, όταν έχουμε ανάγκη να ανακουφίσουμε τα χειμαζόμενα στρώματα της κοινωνίας», τόνισε.

Τζάμπα πράμα...

Τζάμπα πράμα. Μόνο 9,5 εκατ. ευρώ είναι το κόστος του “Αθήνα 9,84” σύμφωνα με τον πρώην Δήμαρχο Αθηναίων, Νικήτα Κακλαμάνη, ο οποίος αμφισβήτησε τα λεγόμενα του Γ. Καμίνη που έκανε λόγο για 12,5 εκατ. ευρώ. Απίστευτα πράγματα για έναν σταθμό που πληρώνουν οι Αθηναίοι φορολογούμενοι.

Το δελτίο Τύπου του επικεφαλής του συνδυασμού “Αθήνα, Πόλη της Ζωής μας” αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Για τα όσα ανακριβή αναφέρει, το τελευταίο διάστημα, ο δήμαρχος Αθηναίων, κ. Γιώργος Καμίνης, σχετικά με τον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 9,84», ο επικεφαλής του συνδυασμού «Αθήνα, Πόλη της Ζωής μας», Νικήτας Κακλαμάνης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Η τακτική του ψέματος και της προπαγάνδας έχει γίνει το βασικό πολιτικό όπλο του κ. Γ. Καμίνη.
Στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο επιχείρησε να αποπροσανατολίσει, ώστε τα φώτα της δημοσιότητας να μη στραφούν στη διάλυση του «Αθήνα 9,84», υποστηρίζοντας ότι «υπάρχει δημοσιογράφος που αμείβεται με 6.000 ευρώ μηνιαίως και διαμένει εκτός Αθηνών».
Ο κ. Καμίνης λέει ψέματα. Επικαλέστηκε το προσωπικό απόρρητο για να μη δώσει το όνομα του δημοσιογράφου. Συμφωνούμε. Υπάρχει όμως τρόπος να διασφαλιστεί το απόρρητο. Τον καλούμε να δώσει το όνομα σε τρεις δικηγόρους της αρεσκείας του, με τα απαραίτητα στοιχεία. Δεν θα το κάνει γιατί τέτοιος δημοσιογράφος δεν υπάρχει.

Συνεχίζοντας την επιχείρηση αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης, ο κ. Γ. Καμίνης έχει δώσει τις τελευταίες ημέρες διαφορετικά στοιχεία σε σχέση με τη λειτουργία του δημοτικού ραδιοσταθμού «Αθήνα 9,84». Σε συνέντευξή του, πριν από 3 ημέρες, ανέφερε ότι το γενικότερο κόστος του ραδιοσταθμού είναι 17 εκ. ευρώ και μόλις χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο… κατέβασε το κόστος στα 12,5 εκ. ευρώ. Το συνολικό λειτουργικό κόστος του -για να μην εκτίθεται αδίκως ο κ. Καμίνης- είναι 9,5 εκ. Ευρώ. Απ’ ότι φαίνεται, μετά τα κωμικοτραγικά που συμβαίνουν στο Δήμο της Αθήνας, ο κ. Καμίνης έχει βάλει πλώρη να διαλύσει τον πρώτο ελεύθερο ραδιοφωνικό σταθμό”.

Διαβάστε ολόκληρο το θέμα ΕΔΩ.



Πηγή: SoccerPlus

Σχόλια

  1. Στο δημοτικό ραδιόφωνο οι κατηγορίες των ανθρώπων που βλέπουν τη θέση τους σαν λάφυρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το θέμα είναι ότι είχανε 9,5 εκ. € για μισθούς και 450,000€ έσοδα. Είναι αδιανόητο! Τα ωραία του Κακλαμάνη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι αποφάσεις όταν είναι για την εξυγίανση μιας περίστασης, όσο σκληρές και αν φαντάζουν, δεν παύουν ποτέ να είναι επωφελείς.
    Καμίνη προχώρα σε θέλει όλη η Αθήνα.
    Και αν είσαι ακριβοδίκαιος , αποφασιστικός και ανυποχώρητος , τότε γιατί όχι?
    Σε θέλει όλη η Χώρα.
    Έχουμε ανάγκη από τέτοιας μορφής δημόσια πρόσωπα σήμερα.
    Οι πολιτικαντισμοί, οι μικροϋπολογισμοί, οι ντρίμπλες και τα «σούπα» - «μούπες», την «μετα μνημόνιον» εποχή δεν έχουν καμιά απολύτως «πέραση».
    Είναι γεροντίστικα και ξεπερασμένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνώ απόλυτα Δωδωναίε. Ο Καμίνης έχει την στήριξη όλων μας. Ειδικά τώρα δεν επιτρέπεται να πηγαίνει ούτε ευρώ χαμένο. Το πάρτι πλέον τελείωσε. Τώρα τα κεφάλια μέσα και ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εμένα μοτ αρέσουν οι θέσεις Καμίνη απέναντι στους της Υπατίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου