Ερώτηση προς τον κ. Τσίπρα


Τσίπρας στην Βουλή για την αξιοποίηση της Δημόσιας Περιουσίας: "Εμείς λέμε δεν πρέπει να πληρώσει ο ελληνικός λαός το χρέος γιατί δεν ευθύνεται".
Ας ρωτήσει κάποιος τον κ. Τσίπρα τι προτείνει επιτέλους εκτός από τα γενικόλογα περί στάσης πληρωμών και άλλα γλαφυρά. Προτείνει να έχουμε δημόσια κτήρια που σαπίζουν όπως τα ολυμπιακά ακίνητα των οποίων, εκτός των άλλων, ιδιοκτησιακό καθεστώς δεν έχει ξεκαθαριστεί 7 χρόνια μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004; Προτείνει να εξακολουθήσουν κάποιες ΔΕΚΟ να αντιμετωπίζονται ως προτεκτοράτα κάποιων συνδικαλιστών; Προτείνει να αυξάνονται τα ποσοστά ανεργίας από τις απολύσεις στον Ιδιωτικό Τομέα; Ας μας πει επιτέλους.
Κάποτε ο κ. Τσίπρας είχε πει ότι μπορούμε να εισάγουμε πετρέλαιο από την Βενεζουέλα του Ούγκο Τσάβες. Δεν το έψαξε τότε λίγο παραπάνω για να δει πόσο ανεδαφική ήταν η πρότασή του δεδομένου ότι ο Τσάβες δεν καλύπτει ούτε καν τις ανάγκες της χώρας του με το χαμηλής ποιοτητας πετρέλαιο που παράγει. Αλλά στα λόγια είμαστε όλοι καλοί, στις πράξεις είναι που χωλαίνουμε.
Προφανώς και πρέπει να αξιοποιηθεί η Δημόσια Περουσία ακριβώς για να μην πληρώσει ο λαός την νύφη. Άλλωστε αν δεν αξιοποιηθεί τώρα με τους ρυθμούς που αυτή σαπίζει στο τέλος δεν θα πουλιέται.

Σχόλια

  1. Προτείνει ακόμη ο κος Τσίπρας, οι Συριζιώτες… να ακολουθούνε κατά πόδας τις κινήσεις του Πάγκαλου στην ιδιωτική του ζωή και να τον γιαρτώνουνε «στο σταυρό», όπου τον «τρακάρουνε», βρίζοντας χυδαία και την παρακείμενη σύζυγό του.
    Αυτό είναι «ήθος» και «μαγκιά» ανθρώπων της «Αριστεράς και της προόδου».
    Ως όφειλε ο κος Τσίπρας (ή άλλος τις εκ του «Τσιπριστάν») να ζητήσει έστω και ένα τυπικό «συγνώμη».
    Αλλά πού τέτοια «τσίπα» στον Τσίπρα?
    Στις επόμενες εκλογές ο κος Τσίπρας (το μεταλλαγμένο και ουρανοκατέβατο αυτό «πολιτικό όν») θα ξεχάσει μια για πάντα τα έδρανα του ελληνικού κοινοβουλίου.
    Από τότε και στο εξής, πολλοί «κουρασμένοι βετεράνοι» θα το σκέφτονται καλά πλέον το που αφήνουν «σφραγίδες» και «οφίκια»!!
    Ο σοφός Λαός σωστά κελεύει:
    «Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά..»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Τσίπρας με την συμπεριφορά του ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου. Δημιουργεί πρότυπα κοινωνικών συμπεριφορών που μπορούν να διαλύσουν τον κοινωνικό ιστό και να καθιερώσουν συμπεριφορές ανάρμοστες. Θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός σε αυτά που λέει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου