Αυτή είναι η αλήθεια μήπως;

Οι Ιατροί Διδάκτωρ Παθολογίας κος Αναστάσιος Σπαντιδεας η κα Βασιλική Παπαλιμναιου Επιμελήτρια της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ελπίς , ο κος Άρης Μουσιωνης διοικητής της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας και ο Κος Θεόδωρος Γιανναρος διοικητής του Νοσοκομείου Ελπίς δήλωσαν στην Εφημερίδα Realnews τα εξής (δείτε αριστερά το συνημμένο κείμενο από την εφημερίδα):

1. «Τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων που επεβλήθησαν οι «ετοιμοθάνατοι απεργοί» πείνας - λαθρομετανάστες δείχνουν όλες τις παραμέτρους τιμές εντος των φυσιολογικών ορίων..»( Διδάκτωρ Παθολογίας κος Αναστάσιος Σπαντιδέας ).

2. «Η κατάσταση της υγείας των μεταναστών είναι πολύ καλή. Είναι σίγουρο ότι τα συγκεκριμένα άτομα που εξετάσθησαν ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΣΙΤΙΣΤΑ..»( η κα Βασιλική Παλιμναίου Επιμελήτρια της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ελπίς).

3. «Έχουμε καταγγελίες ότι σε κάποια νοσοκομεία .. «σε συγκεκριμένη περίπτωση ο μετανάστης ζήτησε τροφή και σε κάποια άλλη χυμό.. Οι «αλληλέγγυοι» συνοδοί παρενέβησαν στο προσωπικο και δεν επέτρεψαν στο προσωπικό να τα δώσει.!!»

4. «Κάποιοι μετανάστες ζήτησαν να πιουν τσάι με ζάχαρη ( το αγαπημένο ρόφημα των μουσουλμάνων) όμως οι συνοδοί «αλληλέγγυοι» δεν το επέτρεψαν.. Μάλιστα σε άλλη περίπτωση ο αλληλέγγυος σύνοδος Έβγαλε τον δίσκο που άφησε ο τραπεζοκόμος έξω από το δωμάτιο…»( και ο Κος Θεόδωρος Γιάνναρος διοικητής του Νοσοκομείου Ελπίς).

5. «Τα άτομα αυτά είναι μόνιμα δίπλα στους μετανάστες , παρακολουθώντας μήπως τυχόν τους δώσουμε φαγητό. Αυτό είναι πρωτοφανής παραβίαση των ανθρωπίνων και ατομικών δικαιωμάτων॥» ( η κα Βασιλική Παπαλιμναίου Επιμελήτρια της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ελπίς)।




hellas-orthodoxy.blogspot.com

Σχόλια

  1. Δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο αληθεύουν αυτά. Εδώ μεταφέρθηκαν με νεφρική ανεπάρκεια και βραδυκαρδία. Το θέμα ήταν να μην φθάσει εδώ η κατάσταση. Έπρεπε να αντιμετωπισθεί εν την γενέσει του το πρόβλημα. Τώρα η κυβέρνηση πρέπει να υποχωρήσει. Αν της μείνει κανά νεκρός στα χέρια θα έχει μεγάλο πρόβλημα.
    Απλά την επόμενη φορά δεν θα πρέπει να τους χαϊδεύει και να περιμένει το πρόβλημα να λυθεί από μόνο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σίγουρα κανένας άνθρωπος δεν πρέεπι να πάθει κάτι... βέβαια όλα αυτά τα λένε γιαροί και η real news τα αναδημοσιευει. Σαφώς και δεν πρ΄πει να φτάσει η κατάσταση εκεί. Το γεγονός ότι οι αλληλέγγυοι κρατάνε ομήρους νομίζω πως είναι κατανοητό ως γεγονός και ως αλήθεια. Μακάρι αυτοί οι άνθρωποι να είναι όλοι καλά στην υγεία τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σαφώς και η μεγαλύτερη ευθύνη είναι αυτών που σπρώχνουν τους μετανάστες σε αυτή της απεργία προκειμένου να αποκομίσουν πολιτικά οφέλη. Αν πάθει κάποιος κάτι, αυτοί είναι που πρέπει να διωχθούν πρώτοι ως ηθικοί αυτουργοί στο έγκλημα. Η κυβέρνηση όμως άργησε. Δεν έπρεπε καν να τους αφήσει να ξεκινήσουν από την Κρήτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου