"Γάζωσαν" αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ

Ένας αστυνομικός της Ομάδας ΔΙΑΣ έπεσε νεκρός μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών με κακοποιούς στην περιοχή του Ρέντη. Άλλοι τρεις αστυνομικοί μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας. Ο ένας αστυνομικός είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Όπως έγινε γνωστό, οι δράστες είχαν διαπράξει νωρίτερα ληστεία στο Μενίδι. Άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν στην περιοχή του Ρέντη το κλεμμένο τζιπ με το οποίο είχαν διαφύγει και όταν το περικύκλωσαν, οι ληστές, που ήταν οπλισμένοι με καλάσνικοφ, άνοιξαν πυρ εναντίον τους.

Το τζιπ που χρησιμοποίησαν οι δράστες εντοπίστηκε κοντά στην περιοχή της καταδίωξης. Μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκαν δύο καλάσνικοφ και ένα πιστόλι.

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

«Όταν βλέπουμε να γίνονται ληστείες σε καταστήματα ήσσονος σημασίας από πλευράς χρημάτων, τότε έχει χαθεί ο έλεγχος» ανέφερε στο ΣΚΑΪ ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων.

Τον αποτροπιασμό τους για το θλιβερό περιστατικό και τα συλληπητήρια στην οικογένεια του άτυχου αστυνομικού εξέφρασαν στη Βουλή οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι όλων των κομμάτων και ο Φίλιππος Σαχινίδης εκ μέρους της κυβέρνησης.


Πηγή: Σκάι.gr

Σχόλια

  1. Αυτά συμβαίνουν όταν καλλιεργείται το μίσος. Για τον αστυνομικό που παραλίγο να καεί από την μολότοφ την προηγούμενη Τετάρτη δεν άκουσα ούτε μία αναφορά συμπαράστασης! Αίσχος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι εγώ βλέπω πολύ μίσος. Αποκλείω το ενδεχόμενο ληστών. Αυτό είναι γελοίο. Τρομοκράτες ηταν οι άνθρωποι. Συμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες χτυπόσαν επί 10 δευτερόλεπτα. Οι ληστές την κοπανάνε δεν δολοφονούν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου