Η Αλέκα στηρίζει Καντάφι!!

Ο επαίσχυντος δικτάτορας που ξεζουμίζει την χώρα του επί 42 συναπτά έτη και δεν δίστασε να βομβαρδίσει και τον λαό του ακόμα για να συνεχίσει την βασιλική του καλοπέραση , βρήκε τον μοναδικό του υποστηρικτή στο τελευταίο εναπομείναν σταλινικό κόμμα του πλανήτη. Το κόμμα που έχει επιλέξει να στηρίζει οτιδήποτε στραβό,
από το μπλοκάρισμα οποιασδήποτε προσπάθειας επένδυσης στο Συμβούλιο της Επικρατείας μέχρι την διαιώνιση των πάμπλουτων συνδικαλιστών και την αναρχία των πανεπιστημίων που αποτελεί εξάλλου την κυριότερη πηγή άντλησης ψηφοφόρων.

Η προτίμηση σε σφαγείς λαών δεν είναι τωρινή, χωρίς κανένα δισταγμό έχει θεοποιήσει τον Στάλιν, τον άνθρωπο που ξεπέρασε ακόμα και τον Χίτλερ σε θηριωδίες, με σκοπό, πάντοτε, ανώτερα ιδανικά, άγνωστα σε εμάς τους υπόλοιπους.

Που με 200 γραφικούς του ΠΑΜΕ δημιουργούν, όποτε μπορούν, πρόβλημα στην όποια οικονομική δραστηριότητα έχει απομείνει στην χώρα χωρίς να υπολογίζει μικρεμπόρους, εργαζόμενους και απλούς πολίτες που κατά τα άλλα κόπτεται υπέρ αυτών.

Το χειρότερο είναι ότι σε αυτή την μηδενιστική του προσπάθεια έχει αρωγό το 10% των Ελλήνων ψηφοφόρων. Ανθρώπων που στην μεγαλύτερη τους πλειοψηφία είναι δυσαρεστημένοι από ένα κράτος - παρωδία και δεν έχουν, πραγματικά, τίποτα να χάσουν. Ανθρώπων που έχουν ποδοπατηθεί μεταξύ μιζών- βιλών και προνομιακής μεταχείρισης υμετέρων κάθε κυβέρνησης.

Αυτοί οι άνθρωποι να γνωρίζουν, όμως, ότι όταν ευοδωθεί η τελική προσπάθεια (γίνει ο πλανήτης κόκκινος) και καταλάβει η Αλέκα την εξουσία, δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να βομβαρδίσει τους ίδιους τους ψηφοφόρους της στο όνομα κάποιων καπιταλιστικών δυνάμεων που θα αποσταθεροποιούν το κομμουνιστικό κράτος που ονειρεύεται, όπως ακριβώς κάνει ο φίλος της ο Καντάφι. Φίλοι του ΚΚΕ καληνύχτα και καλή τύχη...

Πηγή: Himaira

Σχόλια