Δεν χωράνε όλοι


Από ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

Ας γνωρίζει η κυβέρνηση ότι η εκπαιδευτική κοινότητα είναι σε θέση να αποτρέψει με τους αγώνες της αυτή την καταστροφική για τον τόπο μας και την εκπαίδευση πορεία. Ο αγώνες ένα δημόσιο σχολείο που θα χωράει όλους τους μαθητές, όλους τους εκπαιδευτικούς, ολόκληρη την γνώση, θα έχει συνέχεια.

Σχόλιο Παραπολιτικής: Το δημόσιο σχολείο και μετά τις συγχωνεύσεις θα εξακολουθεί να χωράει όλους τους μαθητές. Δεν είναι όμως δυνατόν να χωράει όλους τους εκπαιδευτικούς. Σχολεία με αριθμό καθηγητών μεγαλύτερο από τον αριθμό των μαθητών δεν μπορούν να υπάρξουν.

Πηγή: παραπολιτική

Σχόλια

 1. "Σχολεία με αριθμό καθηγητών μεγαλύτερο από τον αριθμό των μαθητών δεν μπορούν να υπάρξουν."
  «Κατά Τσίπραν» όμως μπορούν....
  Έτσι συμβαίνει σχεδόν πάντοτε με τους αριστεριστο-δεκαρο-κουλτουριάρηδες, τους αδαείς και τα γκρουπούσκουλα.
  Όλα είναι δυνατά και όλα γίνονται κατά το πώς το αντιλαμβάνονται «εκείνοι» από την «απέξω»..
  Για ότι δεν γίνεται γιατί δεν είναι δυνατόν να γίνει, φταίει πάντοτε η κυβέρνηση.
  Ανέξοδη, εύκολη, ανερμάτιστη, λαϊκίστικη και αυτιοχαϊδεύτρα πολιτική στάση απέναντι στα σοβαρά τρέχοντα ζητήματα……που απασχολούν τους Έλληνες πολίτες..
  Ευτυχώς που ο Λαός ωριμάζει και σαν συνέπεια αυτού, έχουμε το «Τσιπριστάν» να συρρικνώνεται ήμερε, ώσπου να γίνει μια «τοσοδούλα» ομάδα ισάριθμη και ισοδύναμη με εκδρομικό σύλλογο….

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Το πρόβλημα όμως είναι όπως ξαναέγραψα ότι δεν χρειάζονται και πολλοί για να προκαλέσουν αναταρραχή. Δες το ζήτημα με τους λαθρομετανάστες του μεγάρου Υπατία. Εκτός των άλλων σε όρισμένουν χώρους, όπως σε πολλά τμήματα σχολών, αποτελούν πλειοψηφία, αν όχι πρώτο κόμμα, τότε δεύτερο. Μπορούν να υποδαυλίζουν καταλήψεις και χτισίματα γραφείων και ινστιτούτων. Δυστυχώς σε κάποιους χώρους η σιωπηλή πλειοψηφία παραμένει σιωπηλή μπροστά στην επναστατική γυμναστική των συριζαίων και των κουκουέδων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου