Νέα έρευνα για την Προσωπικότητα και τα Μαθησιακά Προβλήματα

Λεβεντάκη ΈλεναΚαλώς ήλθες.

Θα ήθελα να διαθέσεις 30 λεπτά από τον χρόνο σου για να απαντήσεις στις 5 καρτέλες της νέας μου έρευνας.

Η παρούσα έρευνα μελετά την προσωπικότητα και τις μαθησιακές δυσκολίες. Πιο συγκεκριμένα, διαμορφώνει ένα προφίλ προσωπικότητας από το ερωτηματολόγιο προσωπικότητας, ενώ λαμβάνει πληροφορίες και για την σχολική επίδοση, την πιθανή ύπαρξη μαθησιακών προβληματων τότε και τώρα και κατά πόσο αυτά έχουν επηρεάσει την αυτοεκτίμηση.

Ουσιαστικά ο βαθύτερος σκοπός είναι η διερεύνηση της πιθανής συσχέτισης συγκεκριμένων προφίλ προσωπικότητας και μαθησιακών δυσκολιών. Είναι σημαντικό να απαντήσεις αυθόρμητα και με ειλικρίνεια.

Κάθε καρτέλα που συμπληρώνεις την υποβάλεις πατώντας το κουμπί υποβολή και συνεχίζεις στην επόμενη. Η 1η καρτέλα αφορά στα δημογραφικά δεδομένα, η 2η σε γενικές ερωτήσεις, η 3η αποτελεί ένα ερωτηματολόγιο προσωπικότητας, η 4η εξετάζει τις μαθησιακές δυσκολίες και η 5η την αυτοεκτίμηση.

Η συμπλήρωση γίνεται ανώνυμα, ωστόσο απαιτείται email για λόγους επικοινωνίας.

Η στατιστική ανάλυση των αποτελεσμάτων θα συσχετίσει τα προφίλ της προσωπικότητας με τις μαθησιακές δυσκολίες σύμφωνα με την δική σου μαρτυρία. Το ερωτηματολόγιο των μαθησιακών δυσκολιών δεν κάνει διάγνωση, προσπαθεί να σχηματίσει μια εικόνα για το τότε και το τώρα.

Η έρευνα απευθύνεται σε δύο ομάδες πληθυσμού, σε αυτούς που είχαν προβλήματα με την μάθηση στο σχολείο και ίσως ακόμα έχουν και σε αυτούς που δεν είχαν. Επομένως θα ανήκεις είτε στη μια, είτε στην άλλη ομάδα. Το ερωτηματολόγιο δεν θα σε κουράσει, θα σου φανεί ενδιαφέρον και ίσως σου δημιουργήσει γόνιμο προβληματισμό.

Αν ενδιαφέρεσαι να μάθεις το προφίλ της προσωπικότητάς σου όπως προκύπτει από τις απαντήσεις σου, με βάσει το συγκεκριμένο ερωτηματολόγιο, δεν έχεις παρά να επικοινωνήσεις μαζί μου μέσω email το οποίο θα βρεις στη σελίδα μου

Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου.

Σχόλια