Παρέμβαση τώρα στην Υπατία

Όταν ένας άνθρωπος επιχειρεί ν΄ αυτοκτονήσει, όλοι οι υπόλοιποι έχουν υποχρέωση να τον εμποδίσουν. Πόσο, μάλλον, οι φορείς και τα όργανα της πολιτείας, κάθε είδους και μορφής. Η υπεράσπιση της ανθρώπινης ζωής είναι υπέρτατη πράξη !

Οι απεργοί πείνας της «Υπατίας» οδεύουν προς το θάνατο και η πράξη τους έχει όλα τα χαρακτηριστικά της αυτοκτονίας. Η ελληνική πολιτεία οφείλει να παρέμβει και να τους σώσει, μεταφέροντάς τους σε Νοσοκομεία και θεραπεύοντάς τους. Δεν μπαίνει ζήτημα αν θα μεταφερθούν με το ζόρι ή με τη θέλησή τους : τον υποψήφιο αυτόχειρα δεν τον σώζεις, τις συντριπτικά περισσότερες φορές, με τη θέλησή του !

Οι μετανάστες απεργοί δεν είναι σε θέση, πλέον, (δυστυχώς), ούτε να θελήσουν, ούτε ν΄ αντιδράσουν, μιας και η υγεία τους έχει κλονισθεί πολύ σοβαρά. Τα όργανα του Υπουργείου Υγείας να μπουν και να κάνουν, άμεσα, το καθήκον τους !

Οι ποικίλης ύλης και φύσης καθοδηγητές, συνοδοί και συμπαραστάτες δεν έχουν κανένα δικαίωμα να εμποδίσουν τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και τ΄ ασθενοφόρα να κάνουν αυτό που πρέπει, για να σώσουν ανθρώπινες ζωές κι αν το κάνουν παρανομούν και πρέπει να υποστούν τις συνέπειες : ωθούν ανθρώπους στο θάνατο, κάτι που δεν μπορεί να περάσει και να γίνει αποδεκτό. ΄Οσοι εμποδίζουν ή εμποδίσουν τη διάσωση των απεργών πρέπει να συλληφθούν. Είναι ζήτημα εισαγγελέα !...

Η κοινή γνώμη, ολόκληρος ο ελληνικός λαός έχει αντιληφθεί πολύ καλά τι έχει γίνει και τι επιχειρείται να γίνει, παραπέρα, κι εκείνο που ζητάει είναι η αποφασιστική και αποτελεσματική παρέμβαση της πολιτείας για να αποτραπούν απώλειες ανθρώπινων ζωών.

Αυτή τη λαϊκή άποψη και θέση θα πρέπει να εκτιμήσει και να υιοθετήσει η κυβέρνηση κι όχι τις, πολλαπλά, προβοκατόρικες προτάσεις και παραγγελιές των ανεκδιήγητων λιψόμυαλων της αυτοαποκαλούμενης αριστεράς, που διαγωνίζονται στο ποιος θα πει και θα κάνει τη μεγαλύτερη και πιο επικίνδυνη μαλακία…

Πηγή: ΛΟΓΟΠΛΟΚΙΕΣ

Σχόλια