Γράφει ο Επίκεντρος

Όταν μια χώρα βρίσκεται σε ανάπτυξη, θέλει εργατικά χέρια. Και για να καλύψει τα κενά, ανακοινώνει ότι θέλει εργάτες. Αυτοί που θα έρθουν και θα κάνουν αίτηση νόμιμα και γίνουν δεκτοί, είναι μετανάστες.Όπως μετανάστες ήταν πολλοί πατριώτες μας που πήγαν Αμερική, Γερμανία κλπ. Και που φυσικά πέρασαν από αυστηρό έλεγχο !

Όσοι έρχονται παράνομα, χωρίς να υπάρχει και αίτημα εισροής εργατικών χεριών από μια χώρα, είναι Λαθρομετανάστες. Στην Ελλάδα ακόμα και σε εποχή ψευτοανάπτυξης δεν υπήρχε ποτέ νόμιμη μετανάστευση.
Όλες αυτές οι ομάδες υποστήριξης λαθρομεταναστών, παίζουν ύπουλα παιχνίδια εις βάρος χωρών, εις βάρος εργασιακών και ασφαλιστικών θεμάτων. Βρήκαν όμως και κάνουν σε μια κοινωνία που ακόμη ανέχεται τέτοιες καταστάσεις. Σε μια κοινωνία που έχει για διαχειριστές του κράτους τέτοιους σαν τον κύριο Τσοχατζόπουλο

Aν πάρουν από έναν λαθρομετανάστη στο σπίτι τους οι αλληλέγγυοι και όλο το συνάφι τους, που τους συμπαραστέκονται, το πρόβλημα θα είχε λυθεί! Ας σταματήσουν λοιπόν κάποιοι νενέκοι λαθροεραστές να κάνουν μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα!


Σχόλιο: Χαρακτηριστικό γνώρισμα "ανθρωποειδών" και όχι ανθρώπων είναι πως όποιος εκφράζεται λογικά είναι ακραίος φασίστας. Τους απαντώ ότι όλοι οι λαοί είναι ιεροί, κανένας δεν είναι ανώτερος απο κανέναν. Θέλω στην Ελλάδα τους μετανάστες, να είναι εκατομμύρια, κανένα πρόβλημα, να έχουν όμως δουλειά, υγεία και ασφάλιση και όχι δούλους όπως τους θέλουν τα "ανθρωποειδή" ψευτοεπαναστάτες (Εδώ δεν υπάρχουν δουλειές για τους Έλληνες πλέον... δυστυχώς)

Σχόλια

  1. Από την άλλη και οι Έλληνες δεν καταδέχονται να "λερώσουν" τα χέρια τους με χειρωνακτική εργασία. Το πρόβλημα είναι μια ολόκληρη νοοτροπία που έχει καλλιεργηθεί οριζοντίως και καθέτως στην κοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ μαζί σου Μήτσο και σε αυτό. Εδω φταίει η παιδεία και η οικογένεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σαφώς! Το βλέπεις και στην ζήτηση των σχολών στα πανεπιστήμια. Παιδαγωγοί και καθηγητές έχουν τα πρωτεία. Από την άλλη τα ΤΕΙ φυτοζωούν. Δεν τα καταδέχεται κανείς σχεδόν! Και είναι κρίμα γιατί η ελληνική ύπαιθρος χρειάζεται και τεχνογνωσία για να καλλιεργηθεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου