Κατέληξαν στο τμήμα, λόγω Facebook..

Στο αστυνομικό τμήμα κατέληξε ζευγάρι από τη Φλόριντα και η αιτία ήταν η αλλαγή οικογενειακής κατάστασης που έκανε η κοπέλα στο προσωπικό της λογαριασμό στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Ο 35χρονος Thomas Gannon από το Brooksville υποστήριξε στην απολογία του ότι η σύντροφός του, η 31χρονη Tina Cash ήταν...

ταραγμένη με την σχέση τους και έτσι αποφάσισε να δηλώσει στο Facebook ότι είναι ελεύθερη και αμέσως μετά τον διέγραψε και από φίλο της.

Ο Gannon ήρθε αντιμέτωπος με την Cash μέσα στο σπίτι τους στην οδό Angel Street, σύμφωνα με την δήλωση ενός αστυνομικού. Ο Gannon δήλωσε πως η αγαπημένη του άρχισε να του πετά πράγματα, συμπεριλαμβανομένης και μιας κορνίζας-κειμήλιο της γιαγιάς του, με την οποία μετά τον χτύπησε στο πρόσωπο.

Η Cash από την πλευρά της υποστήριξε πως και εκείνος της πετούσε πράγματα και μάλιστα τόνισε πως την χτύπησε στο κεφάλι। Τελικά συνελήφθησαν και οι δύο και κρατούνται στη φυλακή με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας, και τους απαγορεύτηκε η έξοδος από τη φυλακή με εγγύηση.

www.trelokouneli.gr

Σχόλια