Ο Καρχιμάκης ήδη διέγραψε τον Άκη

"Ο Άκης Τσοχατζόπουλος έχει ήδη διαγραφεί από το ΠΑΣΟΚ, δεν είναι μέλος του κόμματος, δεν έχει σχέση μαζί του" δήλωσε ο γραμματέας του κυβερνώντος κόμματος, Μιχάλης Καρχιμάκης δείχνοντας ότι γνωρίζει κάτι παραπάνω.Ο κ. Καρχιμάκης, παρά το γεγονός ότι μέχρι τώρα μόνη εξέλιξη που έχει σημειωθεί στο ζήτημα του Άκη Τσοχατζόπουλου είναι η απόφαση για αναστολή της κομματικής ιδιότητας, προανήγγειλε τη διαγραφή του, επισημαίνοντας ότι "η αναστολή της κομματικής ιδιότητας σημαίνει επακριβώς διαγραφή" αφού στο καταστατικό του ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει ποινή οριστικής διαγραφής.
Σημειώνεται ότι η περίπτωση του πρώην κορυφαίου υπουργού του ΠΑΣΟΚ, είχε συζητηθεί πριν από 18 μήνες από την Επιτροπή Διαφάνειας του κόμματος. Τότε, όμως δεν είχε δημοσιοποιηθεί κάποια ανακοίνωση πολιτικού σκεπτικού διαγραφής, αλλά ακολουθήθηκε ο δρόμος της αναστολής της κομματικής ιδιότητας.

24wro.blogspot

Σχόλια

  1. Ιδού πως αξιολογούνται τα «μετέπειτα» για κάποιον που αποδεδειγμένα είναι λαθροχειρίας και βαρύνεται με αμάρτημα της επίδειξης κακοπιστίας περί του ανατεθέντος ύψιστου αξιώματος και ένεκεν τούτου, την κτήση παράνομου και αδικαιολόγητου πλουτισμού:
    Η διαγραφή του είναι ένα:
    « Ε…..ε…και τι έγινε…Σιγά…….Χαρά στο πράμα»
    Ο διασυρμός και η χλεύη:
    Είναι «ανεπαίσθητες απαλές θωπείες που…… θα ξεχαστούνε»
    Η φυλάκιση:
    «Θα τα…….. σκάσουμε… δεόντως …. και σύντομα θα βγούμε»,
    Η κατάσχεση όμως «παντός κινητού και ακινήτου περιουσιακού στοιχείου», είναι η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ τιμωρία που «καίει» και «τσουρουφλίζει» τόσο αυτόν….. όσο και τους λοιπούς…….. ωφελημένους….
    Για τέτοιες… «περιπτώσεις» η τιμωρία ας είναι:
    Για την Ελλάδα και τον δοκιμαζόμενο Λαό της, «πάρτε πίσω τα κλεμμένα».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αναφερόμενος στο αμέσως προηγούμενο σχόλιο μου, λέγω και το εννοώ αυτό μετ επιτάσεως ότι:
    Απαραίτητη προυπόθεση λαθροχερίας, κατάχρησης εξουσίας και αδικαιολόγητου πλουτισμού, είναι να υπάρχουν βάσιμα και επαρκή αποδεκτικά στοιχεία....ενοχής και όχι..... "κατά δημοσιογραφικάς πληροφορίας..".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό είναι σωστό που επισημαίνεις Δωδωναίε. Υπάρχει ένα πρόβλημα όμως που λέγεται "ταχύτητα απόδοσης της δικαιοσύνης". Όταν μία υπόθεση χρονίζει, χρονίζει και η αμαύρωση από το δημοσιογραφικό κατεστημένο. Σε καμιά περίπτωση δεν υποστηρίζω τον Τσοχατζόπουλο, ποτέ δεν τον συμπάθησα άλλωστε. Όμως κάτι θα πρέπει να γίνει επιτέλους με την αργοπορία της δικαιοσύνης και με τα κανάλια-δικαστές. Το να μου έρχονται 500 χρόνια μετά και να μου λένε για υποθέσεις διαφθοράς δεν φτιάχνει την κατάσταση ενός ξεχαρβαλωμένου κράτους. Το θέμα είναι να τους πιάνουν στα πράσα ώστε να μην το σκέφτονται καν να διαφθαρούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου