Εθνική συνδιάσκεψη Σεπτεμβρίου 2011-Ολομέλεια ΠΑΣΟΚ Καισαριανής

Χθες, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Καισαριανής, πραγματοποιήθηκε η ολομέλεια του ΠΑΣΟΚ Καισαριανής εν όψει της Εθνικής συνδιάσκεψης του Σεπτέμβρη.

Το Κόμμα θέτει ορισμένους άξονες συζήτησης αλλά χθες  υπήρχε η δυνατότητα να κατατεθούν όλες οι προτάσεις και προβληματισμοί.

Αυτό που εξέπληξε δυσάρεστα ήταν η αντιπαλότητα μεταξύ ορισμένων επαγγελματιών και εργαζομένων του ευρύτερου δημόσιου τομέα. Δείγμα ότι η φτώχεια φέρνει γκρίνια και ότι η προπαγάνδα της Κυβέρνησης, που φροντίζει να φέρνει κοινωνικές ομάδες σε σύγκρουση, τα πάει εξαιρετικά. Φαίνεται ότι δεν καταλάβαμε τίποτε από το πρώτο κύμα σκληρών αντιλαϊκών μέτρων που οδήγησαν σε λουκέτα και ανεργία δεδομένου ότι η συντριπτική πλειοψηφία των επιχειρήσεων, που είναι μικρές και ασφαλώς μη…εξαγωγικές, στηρίζεται στους ΠΕΛΑΤΕΣ μισθωτούς και συνταξιούχους.

Δυστυχώς, για κάποιους «συντρόφους», στόχος είναι ο δημόσιος υπάλληλος και ο συνταξιούχος των 1200€ αγνοώντας επίσημα στοιχεία (Ο ΜΥΘΟΣ ΤΟΥ ΥΠΕΡΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ-Ενας λαγός για το ΔΝΤ) που αποδεικνύουν ότι ο δημόσιος τομέας στην Ελλάδα ΔΕΝ είναι πάνω από το μέσο όρο της Ευρώπης.

Κάποιοι, ευτυχώς λίγοι, δεν δείξανε κανενός είδους διάθεση για κριτική.

Το κείμενο μου (μιας σελίδας) κατατέθηκε στο dialogos.pasok.gr. Ήθελα να γράψω πολύ περισσότερα αλλά αφαίρεσα μεγάλα κομμάτια γιατί γνωρίζω ότι κανείς δεν διαβάζει κουραστικά κείμενα.

Σχόλια