Homo Lazopulus (βίντεο)

Όλοι έχουμε δει  στιγμιότυπα από αυτά που παρουσιάζει ο Λάκης Λαζόπουλος μέσα από την  υποτιθέμενη σατυρική εκπομπή του «Αλ Τσαντίρι News”.  Πολλοί είναι και φανατικοί οπαδοί του, οι λεγόμενοι «Λαζοπουλικοί» ή ψευτοκουλτουριάρηδες. Βέβαια έχει και εχθρούς, κάποιους ακροδεξιούς και ελάχιστους λογικούς με επιχειρήματα. Βέβαια οι ελάχιστοι σε λίγο καιρό δεν θα είναι ελάχιστοι…
Πρέπει να τονίσουμε πως σε κάθε εκπομπή του σχολιάζει και πολιτικά. Να σημειώσουμε ότι αυτό που κάνει ο Λάκης και ορισμένοι όπως οι Ράδιο Αρβύλα και Θέμος, στο εξωτερικό το κάνει ο καθένας μέσω ενός καναλιού στο You tube. Είναι πολύ εύκολο, βλέπε:  RayWilliamJohnson. Το σχόλιο του Λάκη δεν έχει καμία , μα καμία απολύτως σχέση με την λεγόμενη σάτιρα όπως θέλουν να τη λένε κάποιοι. Απλώς σχολιάζει και αντιγράφει βίντεο. Όλοι οι άνθρωποι έχουν έμφυτη την υποκριτική τέχνη μέσα τους. Οι περισσότεροι από τους τηλεθεατές του μπορούν  να κάνουν αυτό που κάνει και εκείνος. Δεν κάνει κάτι το τρομερό.
Η σάτιρα έχει όρια. Η σάτιρα του κύριου Λαζόπουλου δεν έχει κανένα όριο. Είναι σε ένα βαθμό χυδαία. Εάν παρατηρήσετε όλες οι φράσεις του σχετίζονται με γενετήσιες ορμές και χυδαίες σεξουαλικές εκφράσεις. Σεξουαλικές εκφράσεις ειδικά εις βάρος του γυναικείου φύλου. Μόνο κάτι ανόητοι άνθρωποι δεν ντρέπονται να βλέπουν, να ακούν, και ακόμα χειρότερα να χειροκροτούν τέτοιες εκπομπές.
Πριν από λίγες μέρες ο Λάκης παρουσίασε τον Στρος Καν να προβαίνει σε αποκαλύψεις. Αμέσως το εκμεταλλεύτηκαν οι δημοσιογράφοι του Spigel…κλπ  Ο ίδιος κύριος Λαζόπουλος είναι ιδιαίτερα πλούσιος και είναι πολύ εκνευριστικό έως επικίνδυνο κάποιος να φοράει αριστερό μανδύα ενώ ο ίδιος να διάγει βασιλικό βίο.
Παρακάτω έχουμε ένα βίντεο πολύ πρόσφατο που βρήκαμε στο internet που αφορά άμεσα τον Λάκη.
Epikedros
 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ


Σχόλια

  1. Νομίζω ότι είσαι λίγο οξύς στην κριτική σου όσον αφορά αυτούς που βλέπουν τις εκπομπές του. Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει και ιδιαίτερα, αλλά δεν με χαλάει να παρακολουθήσω την εκπομπή του. Στο κάτω κάτω η ελευθερία έκφρασης είναι χαρακτηριστικό της σάτιρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι είμαι οξύς είναι η αλήθεια. Μερικές φορές θαρρώ πως χρειάζεται η οξύτητα έστω και αν δεν συνίσταται ως συμπεριφορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επίκεντρε, δεν υπάρχει λόγος να μπει στα 5 αφού είναι στην κεντρική σελίδα και θα βρίσκεται εκεί για 3-4 μέρες τουλάχιστον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπάρχει βάση σ΄αυτά που λέει ο epikedros.

    Ο Λαζόπουλος εμπλέκει συστηματικά την πολιτική με την εκπομπή του. Βασικός στόχος του ο ΓΑΠ. Βασικός υποστηριζόμενος ο ΣΥΝ.

    Σε κάθε περίπτωση έχουμε κουραστεί από την κουλτούρα που εκπορεύεται από τα Βόρεια και τα Νότια Προάστια.

    Ντάξει, η υπερολή είναι μέσα στα μπλογκς και ο καθένας μας έχει το δικό του στιλ γραφής.

    Καλό άρθρο και μέσα στο «επίκεντρο» της επικαιρότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. chris δεν διαφωνώ σε όσα λέει. Απλά νομίζω ότι υπάρχουν αρκετοί που τον παρακολουθούν για να περάσει η ώρα και να διασκεδάσουν χωρίς αναγκαστικά να εμβαθύνουν και ιδιαίτερα σε όσα λέει και κάνει. Θα μου πεις βέβαια ότι αυτό είναι κακό και θα έχεις απόλυτο δίκιο.
    Όσον αφορά το στιλ γραφής συμφωνώ. Ο καθένας είναι απόλυτα ελεύθερος να εκφράζεται. Η λογοκρισία δεν έχει θέση σε μία ελεύθερη κοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου