Γραμματέα και μόνο που το συζητάς…

Το πρόσφατο γκάλοπ, που είδε το φως της δημοσιότητας, όπως επίσης η ραγδαία πτώση του αριθμού των ενεργών μελών ΠΑΣΟΚ δείχνουν πολλά.
Η συρρίκνωση είναι άνευ προηγουμένου. Κάποιοι μιλάνε για ποσοστά «μεταπολιτευτικού ΠΑΣΟΚ», κάποιοι για ποσοστά Συνασπισμού επί Καραμανλή και κάποιοι άλλοι για…«Ενωση Κέντρου»
Το σίγουρο είναι ότι όλοι αναμένουν περιθωριοποίηση του ΠΑΣΟΚ. Ειδικά αν το ΚΚΕ γίνει δεύτερο κόμμα (κάτι δύσκολο αλλά όχι απίθανο)
Το ΜΟΝΟ που “σώζει” την κατάσταση είναι ο κατακερματισμός του ΚεντροΑριστερού χώρου και η προφανής αδυναμία συμπόρευσης πολιτικών δυνάμεων με δυσδιάκριτες διαφορές.
Οι Βουλευτές ΠΑΣΟΚ μοιάζουν εγκλωβισμένοι σε μια κατάσταση απ΄την οποία δύσκολα μπορούν να ξεφύγουν. Αν ρίξουν την Κυβέρνηση, κινδυνεύουν να βρεθούν εκτός Κοινοβουλίου ΚΑΙ να αποτελέσουν παρελθόν για τα πολιτικά πράγματα…

Σχόλια

  1. Δεν είναι μόνο ο κατακερματισμός του κεντροαριστρού χώρου αλλα και της Κεντροδεξιάς. Οταν θα γίνουν εκλογές νομίζω ότι θα βρεθούμε μπροστά σε ένα καινούργιο πολιτικό σκηνικό που επειδή θα έχει κόμματα με πολύ χαμηλά ποσοστά θα δημιουργεί τάσεις για τον περαιτέρω κατακερματισμό τους. Οταν μάλιστα την κάνει από το ΠΑΣΟΚ και ο Γιώργος (νομίζω ότι ψάχνει μια καλή ευκαιρία εδώ και καιρό) θα γίνει το "έλα να δεις". Καρχιμάκης και Βενιζέλος μαζί; Διαμαντοπούλου και Παπουτσής μαζί; Δεν γίνεται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φαίνεται ότι πάμε για ανακάτεμα της πολιτικής τράπουλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου