Λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο… ΓΑΠ

Κάποια φιλο-βενιζελικά  και φιλο-εκσυγχρονιστικά blogs έπεσαν με λύσσα πάνω στον Χρυσοχοϊδη. Κακά τα ψέματα, τάραξε τα νερά του υπό διάλυση ΠΑΣΟΚ.
Η κριτική που του άσκησαν πήρε και προσωπικό χαρακτήρα ενδεικτικό του πόσο μεγάλα είναι τα συμφέροντα και πόσα διακυβεύονται…
Το τι είπε το στόμα τους δεν περιγράφεται.
Όμως, οι μεγάλες αλήθειες, που υπόθηκαν από το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, πέρασαν σε δεύτερη μοίρα.
Φαίνεται ότι χάθηκε ο στόχος.
Ο Γιώργος, εργάζεται σιωπηλά για την παραμονή του και έχει ακόμη στελέχη που θα τον στηρίξουν με θρησκευτικό φανατισμό.
Προφανώς, οι κρυπτοΔελφίνοι βάζουν πάνω απ΄όλα τις προσωπικές τους φιλοδοξίες και ΟΧΙ την αποχώρηση του αποτυχημένου και ελλειμματικού (πολιτικά) προέδρου.
‘Αλλωστε τα έχουν βρεί και συμπορεύονται εδώ και αρκετό καιρό. Με πρώτο και καλύτερο τον Λοβέρδο. Στην πορεία ακολούθησε και ο “δύσκολος” Μπένυ…

Σχόλια

  1. Δεν μας τα λες καλά εδώ Chris
    Και εξηγούμαι γιατί:
    Προχθές στο MEGA μας είπε τα «κάλαντα» ο Μιχαλάκης
    «….αδιέξοδα , φτώχεια . αποσύνθεση, ύφεση, ταπείνωση, διάλυση…» και όλα τα σχετικά περί ανεπάρκειας αλλά και των μεγάλων ευθυνών του ΓΑΠ..
    Ακούγοντας τον όμως, αναφύονται ορισμένα εύλογα ερωτηματικά για τον ίδιο τον Mike (έτσι έχω ακούσει πως τον αποκαλούν στη Βέροια)
    • Εσύ που ήσουνα και τι έκανες ως μέλος της κυβέρνησης, ρε παλικάρι?
    • Τι έλεγες και τι ψήφιζες αυτά τα δύο χρόνια?
    • Μέχρι και την κακή και καταστροφική ιδέα του ΓΑΠ για το δημοψήφισμα στήριξες τηλεοπτικά (σε άκουσα προσωπικά στο MEGA τότε και έφριξα για την ευπείθεια και την δουλικότητα σου απέναντι στον Πρόεδρο…)
    Ο καθένας λοιπόν γνωρίζει, αντιλαμβάνεται και κρίνει, όλους αυτούς τους «μετά Χριστόν προφήτες και τιμητές»….. Χρυσοχοϊδης style.
    Στην «τελική» είναι να σιχαίνεται κανείς την υποκρισία στην πολιτική, την έλλειψη «μπέσας» και πολύ περισσότερο την σπέκουλα…..
    Αυτό μόνο έχω να πω...
    Αιδώς Αργείοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπό αυτή την λογική πρέπει άπαντες στο ΠΑΣΟΚ να σωπάσουν και να περιμένουν πότε θα ο πρίγκηπας θα εκκινήσεις τις διαδικασίες διαδοχής.

    Δηλαδή ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου