Καλή Χρονιά με αισιοδοξία!

Τελειώνει μία ταραχώδης χρονιά και ξεκινάει μία νέα σε λίγες μόλις ώρες. Η φιλολογία γύρω από μία κατάρρευση και η απαισιοδοξία που την συνοδεύει έχει κορυφωθεί. Θα καταρρεύσουν τα πάντα λένε πολλοί.

Και όμως, για σκεφτείτε λιγάκι. Πότε λαμβάνονται οι πιο αποτελεσματικές αποφάσεις που συνιστούν πραγματικές λύσεις και όχι ημίμετρα; Ναι, καλά σκέφτεστε, όταν η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Και όσο και αν φαίνεται παράδοξο, όσο περισσότερο χειροτερεύουν τα πράγματα τόσο πιο εύκολα μπορεί να αντιστραφεί το κλίμα.

Και είναι λογικό, όταν χάνεται η ελπίδα δεν χρειάζεται και πολύ για να ξαναγεννηθεί. Όταν δεν περιμένεις τίποτα τότε ακόμη και το λίγο φαντάζει πολύ και μπορεί να αποτελέσει την βάση για μια νέα αρχή.

Πάντα μετά την καταιγίδα ο ήλιος που βγαίνει είναι πολύ γλυκός. Γι' αυτό ατενίστε το 2012, το έτος που ετοιμάζεται να γεννηθεί, με αισιοδοξία. Ο άνθρωπος ανέκαθεν κατάφερνε να ανταπεξέρχεται και να επιβιώνει. Δεν έχει αλλάξει κάτι, πρόκειται για μία ακόμη δύσκολη κατάσταση την οποία θα παλέψουμε!

Εύχομαι σε όλους Καλή Χρονιά με υγεία, ευτυχία και αισιοδοξία!

Σχόλια