Τη λίστα Λαγκάρντ δημοσιεύει σε έκτακτο τεύχος ο Κώστας Βαξεβάνης!


Παραθέτω την ανακοίνωση του περιοδικού του Κώστα Βαξεβάνη, που κυκλοφορεί αύριο σε έκτακτη έκδοση 100.000 αντιτύπων:
Το HOT DOC φέρνει στη δημοσιότητα τα ονόματα 2.059 ελλήνων οι οποίοι έχουν λογαριασμούς στην τράπεζα HSBC της Ελβετίας. Πρόκειται για τη λίστα Λαγκάρντ η οποία επί δύο τουλάχιστον χρόνια περιφέρεται από συρτάρι σε συρτάρι και από τσέπη σε τσέπη υπουργού, αποτελώντας ταυτόχρονα ένα μέσο πολιτικού και οικονομικού εκβιασμού.
Οι άνθρωποι που υπάρχουν στη λίστα δεν είναι απαραίτητα φοροκλέπτες, ούτε…
…διαχειριστές μαύρου χρήματος. Υπάρχουν όμως εκατοντάδες εμφανείς περιπτώσεις συναλλασσόμενων με την τράπεζα που εμφανίζουν καταθέσεις που δεν ταιριάζουν με καμιά επαγγελματική τους δραστηριότητα. Η απόφασή μας να δημοσιεύσουμε τα ονόματα είναι συνειδητή και εκτός από την ενημέρωση στόχο έχει να χτυπήσει το νοσηρό κλίμα που δημιουργείται στη χώρα βάζοντάς την να δέχεται βολές από τη λάσπη του υπονόμου που πέφτει συνεχώς στον ανεμιστήρα.
Πηγή: parapolitiki.com [Σχόλιο Παραπολιτικής: Μοιάζει να είναι η πιο σημαντική εξέλιξη του τελευταίου καιρού. Κρατάμε μια επιφύλαξη μέχρι να πιάσουμε στα χέρια μας το τεύχος]
Το Σχόλιο του Blog μας: Η λίστα αφορά ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ σε ΜΙΑ συγκεκριμένη Ελβετική Τράπεζα και ΔΕΝ σημαίνει ότι ΟΛΟΙ οι καταθέτες είναι φοροφυγάδες. Ενδεχομένως κάποιοι.

Σχόλια