Πάγκαλος: Οι μισοί δημόσιοι υπάλληλοι ψήφισαν Τσίπρα, Καμμένο και Μιχαλολιάκο


«Τo 50% των δημοσίων υπαλλήλων ψήφισαν τον κ. Τσίπρα, ή τον κ. Καμμένο, ή τον κ. Μιχαλολιάκο» δήλωσε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Θόδωρος Πάγκαλος μιλώντας στην εκπομπή «ΝΕΤ στα Γεγονότα».
Τα έβαλε και με τον δικομματισμό. Είπε μάλιστα ότι όταν ήταν εν ενεργεία πολιτικός και στέλεχος κυβερνήσεων δεν μπορούσε να ασκήσει άλλη πολιτική, καθώς ήταν δέσμιος του δικομματικού συστήματος συνενοχής.
«Ήμουν δέσμιος του δικομματικού συστήματος συνενοχής», «τo 50% των δημοσίων υπαλλήλων ψήφισαν τον κ. Τσίπρα, ή τον κ. Καμμένο, ή τον κ. Μιχαλολιάκο». Το ίδιο σχόλιο το ανήρτησε και στον προσωπικό του λογαριασμό στο  twitter.
Είπε ακόμη ότι  «το 1980, όταν βγήκε το ΠΑΣΟΚ οι Έλληνες είχαν ένα αυτοκίνητο ενώ σήμερα έχουν ενάμιση ΙΧ, αλλά και μοτοσικλέτα και σπίτι!».
Σχόλιο Blog: Καταρχήν, θα συμφωνήσουμε με την εκτίμηση Παγκάλου.
Η Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ (επί ΓΑΠ και των πεφωτισμένων Κηπουρών του) ευρισκόμενη σε παντελή αδυναμία να μαζέψει τα οικονομικά του Κράτους (φοροδιαφυγή, εισφοροδιαφυγή), να κάνει τις απαραίτητες τομές και μεταρρυθμίσεις (πχ συγχωνεύσεις Πανεπιστημίων κτλ)  χτύπησε με μανία το σύνολο του Δημοσίου Τομέα. Έβαλε όλους τους ΔΥ στο ίδιο τσουβάλι, τους λοιδόρησε, τους εξευτέλισε και φυσικά τους επέβαλε ανελέητες μισθολογικές περικοπές άνω του 50%
Μπήκανε στο ίδιο τσουβάλι με τους υπαλλήλους…ΔΕΚΟ και Οργανισμών (που είναι Ιδιωτικού Δικαίου)
Μπήκανε στον ίδιο τσουβάλι Πτυχιούχοι διορισμένοι με ΑΣΕΠ και ΜΗ Πτυχιούχοι διορισμένοι από το…παράθυρο…
Και φυσικά να μη ξεχάσουμε να αναφέρουμε ότι η κόρη του κ. Παγκάλου είναι δημόσιος υπάλληλος σύμφωνα με ΦΕΚ που είδαν το φως της δημοσιότητας (αρχικά διορισμένη στο πολιτικό γραφείο του μπαμπά της και εν συνεχεία με μετάταξη στο Πανεπιστήμιο Αθηνών ως διοικητική Υπάλληλος και εν συνεχεία στην…χορωδία του Δήμου Αθηναίων)

Σχόλια