Μια εικόνα χίλιες λέξεις!

Η εικόνα αυτή από το ελληνικό Υπ. Οικονομικών εξηγεί γιατί τα λεφτά που μας δίνουν οι εταίροι πάνε χαμένα και γιατί 1 Γερμανός βγάζει την δουλειά 3 Ελλήνων Δημοσίων Υπαλλήλων! Λέγε με μηχανοργάνωση!

Υπάρχει όμως και συνέχεια! Πρόσφατα εισέβαλε χάκερ στο Υπ. Οικονομικών και από τους 136 λογαριασμούς που υπέκλεψε οι 50 από αυτούς, δηλ. το 37% είχαν κωδικό 123456!!!!

Η απόδοση των υπαλλήλων του Υπ. Οικ. περιορίζεται στο 123456...και 1 και 2 και 3... 
Η πλήρης λίστα με τους κωδικούς για του λόγου το αληθές είναι εδώ, απολαύστε!

Σχόλια

  1. Φοβάμαι πως έπονται τα χειρότερα και μετά ίσως...μια κοινωνική έκρηξη που θα απειλήσει την (όποια τέλος πάντων)… δημοκρατία μας..
    Οι «επαναστάτες» του πληκτρολογίου και της… παρακμής σε διπλανό γνωστό site…. διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους και πλειοδοτούν σε σοσιαλισμό, αναρχοαριστερισμό και...μπούρδα…, παρέα με τους Καζάκηδες , Βαρουφάκηδες ....κλπ…κλπ
    Πόσο διαφορετικά θα ήτανε τα πράγματα αν μια χούφτα έλληνες που είμαστε, λέγαμε τα πράγματα με το όνομά τους και παλεύαμε να διασώσουμε όλα τα κακώς κείμενα από το ελάχιστο μέχρι το μεγαλύτερο ο….. «καθείς ένθα…. τε… εφ΄ ώ ετάχθη…»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα πράγματα είναι λίγο περίπλοκα σήμερα και όσοι ισχυρίζονται ότι έχουν τις λύσεις απλά τα έχουν κάνει σαλάτα στο μυαλό τους. Αν θες δες το παρακάτω άρθρο από το Spiegel (εξαιρετικό κατ' εμέ):
    http://www.spiegel.de/international/business/playing-poker-with-trillions-a-prison-of-debt-on-both-sides-of-the-atlantic-a-867404.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου