Υπάρχει κυβερνητική ευθύνη;

Ο κ. Λαφαζάνης τοποθετήθηκε ως εξής:«είναι σαφές ότι μπορεί να κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό που είπα είναι ότι είμαστε ένα κόμμα που ξεκίνησε από το 4% και πήγε στο 27%. Εμείς δεν θα κάνουμε το λάθος, που έκαναν άλλες κυβερνήσεις να πούμε ότι έχουμε μαγικές λύσεις στο τσεπάκι. Θέλουμε πολύ προετοιμασία, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να κυβερνήσουμε. Αυτό ήταν το πνεύμα όσων είπα. Δεν υπάρχουν μαγικές συνταγές και ο κόσμος το ξέρει αυτό».
κ.Λαφαζάνη θα σας πρότεινα μία λύση ώστε να αποφευχθεί η περίπτωση του να κυβερνήσετε....Παραδεχτείτε τις δύσκολες στιγμές τις οποίες βρίσκεται η χώρα μας αποφεύγοντας παρόμοια λάθη άλλων κυβερνήσεων.Υποστηρίζετε ότι η καταψήφιση του συνόλου των μέτρων και του προυπολογισμού και όχι μεμονομένων σημείων τους συνιστά τη μόνη θέση αξιοπρέπειας και ευθύνης απέναντι στους εργαζομένους και τη νεολαία.Για ποια αξιοπρέπεια μιλάτε;Ποιες μαγικές λύσεις έχετε στο τσεπάκι σας και δεν μας τις γνωστοποιείτε;Όσο περνά ο καιρός αναγνωρίζετε,ότι μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.Μέχρι τώρα η αριστερά ασχολιόταν μόνο με τις ταξικές διαφορές και όχι με την ουσία των πραγμάτων.Η ιστορία μας έχει διδάξει ότι,τα αποτελέσματα της διχόνοιας μόνο σε εθνικές και οικονομικές καταστροφές μας έχουν οδηγήσει.Ας σταματήσει αυτή η καταστροφή εδώ για να μην θρηνήσουμε ακόμα περισσότερο ανθρώπινες ζωές.Ο ρόλος της αντιπολίτευσης μόνο βοηθητικός δεν είναι,αντιθέτως μας οδηγεί σε ολική καταστροφή.
Από την άλλη πλευρά,αν είστε έτοιμοι για κυβερνητικές ευθύνες βγάζοντας τον μπαλαντέρ από το τσεπάκι,ΚΥΒΕΡΝΗΣΤΕ!!!Πριν κυβερνήσετε όμως αποφασίστε αν θα είστε με το ευρώ,την δραχμή ή το ρούβλι.Αποφασίστε τι θέλετε και με ποιον θα θέλατε να συγκυβερνήσετε,διότι περίπτωση αυτοδυναμίας δεν υπάρχει.
Αν έχετε πειστεί ότι η χώρα μπορεί να πληρώσει μισθούς και συντάξεις, καταψηφίστε το πακέτο των μέτρων.Διαφορετικά βάλτε χεράκι για να βγει η χώρα από το τέλμα αργά και σταθερά.Δυστυχώς,πολύ φοβάμαι ότι τη χαριστική βολή για το ολοκαύτωμα της Ελληνικής κοινωνίας δεν θα την ρίξει η παραπαίουσα κυβέρνηση,αλλά η κυβέρνηση Σύριζα-Καμένου και ίσως Χ.Α.


Σχόλια