Σκληρή απάντηση Γρηγοράκου στο περιβάλλον ΓΑΠ για τα έργα και τις ημέρες τους...

Σε μια συνέντευξη «έξω από τα δόντια», ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Λεωνίδας Γρηγοράκος ασκεί σκληρή (και καυστική) κριτική στους διαφωνούντες.

Τους περιγράφει ως τους ανθρώπους που ήταν δίπλα στον πρώην Πρόεδρο ΠΑΣΟΚ και είχαν πολύ μεγάλη εξουσία. Είναι αυτοί που παρέδωσαν ένα Κόμμα οικονομικά διαλυμένο (κάτι που πρέπει να διερευνηθεί) και αυτοί που μας έβαλαν στο...«Μνημόνιο»

το άρθρο από το εξαιρετικό blo enikos.gr>

"Στολίζει" όσους αμφισβητούν το ΠΑΣΟΚ


Επίθεση κατά πρώην υπουργών και βουλευτών του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε ο Λεωνίδας Γρηγοράκος, λέγοντας ότι "όλοι αυτοί οι κύριοι που βάζουν θέμα για τον Βενιζέλο είναι αυτοί που μας παρέδωσαν ενα κόμμα διαλυμένο ήταν αυτοί οι οποίοι διέλυσαν το ΠΑΣΟΚ,αυτοί που μας εβαλαν στο μνημόνιο".

"Όλοι αυτοί οι κύριοι σήμερα που είναι αλλού, όλοι αυτοί που μιλάνε και είχαν τα 2,5 χρόνια πολύ μεγάλη εξουσία είναι άνθρωποι του Παπανδρέου", τόνισε ο κ. Γρηγοράκος μιλώντας στο Βήμα Fm.

Ο βουλευτής Λακωνίας αναφέρθηκε ονομαστικά στα στελέχη τα οποία εννοεί, χρησιμοποιώντας σκληρούς χαρακτηρισμούς για τους κ.κ. Λοβέρδο, Ξυνίδη, Ραγκούση αλλά και για τις κυρίες Ξενογιαννακοπούλου και Μπατζελή.

Για Ανδρεά Λοβέρδο

"Δεν μπορεί να λέει ο Λοβέρδος οτι το ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει . Ο Λοβέρδος δεν ήταν προβεβλήμενος υπουργός του ΠΑΣΟΚ του 48% ; Δεν έχει καμία ευθύνη για το 12%; Δεν ήταν βουλευτής Β Αθήνας;"

Για Σωκράτη Ξυνίδη

"Είναι δυνατόν να κάνει κριτική ο κ.Ξυνίδης που ήρθε από το πουθενά, έγινε γραμματέας του κόμματος,έγινε υπουργός. Μας άφησε κάτι ως υπουργός μήπως το θυμάται κανείς;

Για Γιάννη Ραγκούση
"Μας άφησε παρακαταθήκη η κ.Ξενογιανακοπούλου, ο κ.Ραγκούσης;

Ο κ.Ραγκούσης μας άφησε τη διάλυση του κράτους με τους ταξιτζήδες, το ότι δέρναμε έξι μηνες τον κόσμο στην Ανατολική Αττική για το ΧΥΤΑ, το ότι φέραμε τους λαθρομετανάστες από την Κρήτη και τους βάλαμε στην Υπατία. Για αυτά δεν υπάρχει καμία αυτοκριτική; Όλα αυτά δεν είχαν επιπτώσεις στο 12%; Έχω μείνει έκπληκτος από την συμπεριφορά των ανθρώπων που θα έπρεπε να σιωπούν".

Για Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου

"Είναι δυνατό η κ.Ξενιογιανακοπουλου να λέει κεντροδεξιό το ΠΑΣΟΚ; Να μας πει που ήταν πριν από το ΠΑΣΟΚ και τι έκανε; Μόνο ΠΑΣΟΚ".

Tέλος ο Λεωνίδας Γρηγοράκος, άφησε αιχμές για όσους διατέλεσαν γραμματείς του κόμματος σε ότι αφορά την οικονομική διαχείριση:

"Μας παρέδωσαν ένα διαλυμένο κόμμα , πήρε στα χέρια του ο Βενιζέλος μια βόμβα να την διαχειριστεί και ένα κόμμα καταχρεωκοπημένο. Πρέπει επιτέλους ο Βενιζέλος να μας πει που πήγαν τα 150 εκατομμύρια. Που πήγε αυτός ο πακτωλός χρημάτων δεδομένου ότι το κόμμα δεν λειτουργούσε , ήταν νεκρό. Πρέπει να μάθει ο απλός ψηφοφόρος που πήγαν τα λεφτά. Να δούμε τι έγινε την εποχή που ήταν γραμματέας η κ.Ξενογιανακοπουλου,την εποχή που ήταν γραμματέας ο Ραγκουσης , ο Καρχιμακης. Δεν υπάρχει ευθύνη καμία για το χρέος του ΠΑΣΟΚ;"

Σχόλια