“Ισοπαλία” ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ σε δημοσκόπηση της RASS
Αυτό που φαίνεται από το γκάλοπ είναι ότι λαός περιμένει. Θέλει να δει «φως στο τούνελ».  ΜΟΝΟ έτσι θα ανακοπεί η πτωτική πορεία των κομμάτων της Κυβέρνησης.

Ο λαός άκουσε με προσοχή τα κόμματα της “αντίπερα όχθης” (ΣΥΡΙΖΑ, Ανεξ. Έλληνες) και έδωσε πίστωση χρόνου για να καταθέσουν συγκεκριμένες προτάσεις για την διαχείριση της Κρίσης.

Η πρόταση για ευθεία σύγκρουση με την ηγεσία της ΕΕ και τους δανειστές προκάλεσε ενδοιασμούς.

Από την άλλη, τα κόμματα αυτά αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά εσωτερικά προβλήματα όπως είδαμε με τους Ανεξ. Έλληνες.

Αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ, με τις πολλές συνιστώσες, αντιμετωπίζει το μέγα πρόβλημα της γεφύρωσης των διαφορών μεταξύ συνιστωσών του…«σφυροδρέπανου» και των ΠΑΣΟΚογενών ή Αριστερών με ευρωπαϊκό προφίλ…

Κατά τη γνώμη μας, είναι θέμα χρόνου πότε θα ξεσπάσει η εσωκομματική κρίση στο ΣΥΡΙΖΑ.

Εφόσον βέβαια η μάχη στον Τομέα της Οικονομίας έχει γρήγορα αποτελέσματα…

Πηγή για το γράφημα lykavitos.gr

Σχόλια

 1. Εχω την αίσθηση ότι η ύπαρξη του αριστερού μειοψηφικού ρεύματος μια χαρά βολεύει τον ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί δίνει την ευκαιρία στο πλειοψηφικό ρεύμα του να παρουσιάζεται ως "όχι και τόσο αριστερό" και άρα να ψαρεύει "χρήσιμους ηλίθιους" που δεν θα είχαν καμμιά διάθεση να στηρίξουν τις παρλαπίπες του Λαφαζάνη.
  Στην πραγματικότητα όλη η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ -που είναι η ίδια ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ του 3% - τα ίδια μυαλά κουβαλάει. Και το "καλός μπάτσος- κακός μπάτσος" βοηθάει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ο μέσος έλληνας είναι πολύ διστακτικός απέναντι σε μια παράταξη που έχει συνιστώσες Τροτσκιστές, Μαοϊκούς κτλ κτλ
  Η διακυβέρνηση του τόπου είναι πολύ σοβαρό πράμα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Εμείς η πλειονότητα των απλών Ελλήνων πολιτών ας αποφύγουμε τους ατυχείς και απερίσκεπτους πειραματισμούς και ας αφήσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ ολοένα να "ξεφουσκώνει"....
  Γιατί περί "φούσκας" πρόκειται.
  Πολύ περισσότερο θα έλεγα ότι πρόκειται για ένα πανηγυριώτικο προεκλογικό και ως....εκ των πραγμάτων έπειτα….μετεκλογικό μπούγιο..
  Αν προσέξει κανείς το αλαλούμ των δηλώσεων των "πρωτοκλασάτων" αλλά και του "πολλού" Τσίπρα, θα καταλάβει καλύτερα και θα βγάλει ευκολότερα τα συμπεράσματα του...
  Ένα μικρό δείγμα είναι και τα όσα δήλωσε πρόσφατα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
  κα Ιωάννα Γαϊτάνη στην Nova Makedonija στα Σκόπια:
  «Η διαφορά με την ονομασία» είπε «οφείλεται στους Έλληνες καπιταλιστές.. και ότι εμείς άνετα αποκαλούμε τα Σκόπια….. Μακεδονία.»
  Έτσι έχουν τα πράγματα…
  Εκεί χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάμα…..
  Χρόνια πολλά και αν δεν τα ξαναπούμε……καλή χρονιά σε όλους

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου