Έξι μήνες θέλει ο Λοβέρδος…


Σε έξι μήνες ο Ανδρέας Λοβέρδος και τα μέλη της «Ριζοσπαστικής Κίνησης Σοσιαλδημοκρατικής Συμμαχίας» θα είναι έτοιμοι να παρουσιάσουν το νέο κόμμα, καθώς τότε θα ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για την ίδρυση του. Ο πρώην υπουργός δήλωσε πως σε καμία περίπτωση δεν θα είναι ένα ΠΑΣΟΚ νούμερο 2. Επισήμανε μάλιστα την ανάγκη μιας μεγάλης δημοκρατικής παράταξης που χρειάζεται, όπως είπε, συμμαχίες χωρίς αποκλεισμούς.
Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο κ. Λοβέρδος παρουσίασε δέσμη προτάσεων εξάμηνης διάρκειας για την ανάπτυξη και τον απεγκλωβισμό της οικονομίας από τη γραφειοκρατία και παράλληλα τόνισε την «ανάγκη άμεσης δράσης».
Ερωτηθείς για τη λίστα Λαγκάρντ είπε ότι θα ψηφίσει τη θέση της κυβέρνησης, ωστόσο ξεκαθάρισε πως στην περίπτωση ενός ανασχηματισμός του ζητηθεί να αναλάβει κάποιο υπουργείο, εκείνος θα αρνηθεί.
Τέλος, επισήμανε την ανάγκη μιας μεγάλης δημοκρατικής παράταξης που χρειάζεται, όπως είπε, συμμαχίες χωρίς αποκλεισμούς.
Πληροφορίες από:  iefimerida.gr
note: Υπό τις παρούσες οικονομικές, πολιτικές και κοινωνικές συνθήκες έξι (6) μήνες είναι πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.
Ο κόσμος που πιστεύει και στηρίζει την ΚεντροΑριστερά αναμένει μια πρόταση σύνθεσης και όχι ένα ακόμα πολιτικό μόρφωμα που θα ικανοποιεί απλώς τις ηγετικές φιλοδοξίες κάποιου πολιτικού.

Σχόλια