Στο πάρκο με συνεργάτες του ο Βενιζέλος


Σε χαλαρό κλίμα σε πάρκο της Αθήνας και όχι στα γραφεία στην Ιπποκράτους αποφάσισε να συνομιλήσει ο Ευάγγελος Βενιζέλος με στενούς του συνεργάτες.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δείπνησε, σύμφωνα με τον Real Fm, με τα στελέχη, Πάρι Κουκουλόπουλο, Φώφη Γεννηματά, Γιάννη Μανιάτη, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, Χρήστο Πρωτόπαπα και Δημήτρη Καρύδη, στο πάρκο Ελευθερίας.
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, σύμφωνα με πληροφορίες του Real Fm, κατά τη διάρκεια της κουβέντας εμφανίστηκε αποφασισμένος να μπει στην κυβέρνηση με πολιτικά πρόσωπα. Εξέφρασε παράλληλα, για άλλη μία φορά, τη στήριξή του στον Αντώνη Σαμαρά, υποστηρίζοντας, σύμφωνα με τον Real Fm, ότι «είναι μονόδρομος και πρέπει να στηρίξουμε την κυβέρνηση».
πηγή & συνέχεια enikos.gr
note: Ασφαλώς πρόκειται για μονόδρομο. Το ΠΑΣΟΚ, ως κόμμα και δια ΓΑΠ, έφερε το Μνημόνιο στην Ελλάδα. ΟΧΙ η ΝΔ. Και είναι προφανές ότι σήμερα δεν μπορεί να γίνει…«αντιμνημονιακό» κόμμα. Ειδικά που ο Βαγγέλης Βενιζέλος διετέλεσε (για τον Α ή Β λόγο) Υπουργός Οικονομικών και το κυριότερο…αποδέχθηκε τα Προεδρικά καθήκοντα ΠΡΙΝ τις εκλογές.
Δυστυχώς όμως, τα οποιαδήποτε θετικά θα καρπωθεί πρωτίστως η ΝΔ.
Σε περίπτωση αποτυχίας διαλύονται και οι δυο.

Σχόλια