Ο Σκανδαλίδης θεωρεί ότι το ΠΑΣΟΚ δεν έχει ικανούς;


Διαβάσαμε την πρόταση του Κ. Σκανδαλίδη για μη συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ στην Κυβέρνηση όπως επίσης να…σταματήσει εδώ και τώρα «η φτωχοποίηση της ελληνικής κοινωνίας». Τέλος, μίλησε για ενδεχόμενο επιδίωξης αλλαγής ηγεσίας στο επικείμενο συνέδριο ΠΑΣΟΚ από διάφορους κύκλους.
Ας ξεκινήσουμε από το τελευταίο. Ο Βαγγέλης Βενιζέλος έχει νωπή λαϊκή εντολή από τα μέλη του Κινήματος. Ανέλαβε την ηγεσία του Κινήματος την στιγμή που ηχηρά ονόματα που περιέβαλαν τον ΓΑΠ την “κάνανε” σαν τα ποντίκια απ΄το πλοίο που βυθίζεται.
Ήταν όλοι εκείνοι που υπερεκτίμησαν τις δυνατότητές τους και είπαν ότι…«λεφτά υπάρχουν». Στο τέλος, τρέξανε να βρούνε αλλού πολιτική στέγη προσδοκώντας την επάνοδο στην εξουσία.
Σε ότι αφορά τα περί «φτωχοποίησης» της ελληνικής κοινωνίας, είναι αυτονόητο ότι ΟΥΔΕΙΣ την επιθυμεί. Και πρώτος απ΄όλους ο ίδιος ο Βαγγέλης Βενιζέλος. Τα στελέχη που τον περιβάλλουν καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να ξανασηκώσουν το Κίνημα. ΟΛΟΙ γνωρίζουν ότι το ΠΑΣΟΚ θα ξανασηκωθεί ΜΑΖΙ με την Χώρα. Ο κόσμος περιμένει να δει ένα φως στο τούνελ, να ακούσει ένα μήνυμα αισιοδοξίας. Ειδικά μετά  τα όσα κωμικοτραγικά συντελούνται στο ΣΥΡΙΖΑ…
Τέλος, η μη συμμετοχή στην Κυβέρνηση δεν έχει κανένα νόημα από την στιγμή που αναλαμβάνεται η συνευθύνη.
Ποιος είπε στο Κ. Σκανδαλίδη ότι δεν υπάρχουν άξιοι και ικανοί στο Κόμμα του για να προσφέρουν στην συλλογική προσπάθεια;
Καλώς ή κακώς η πορεία είναι προδιαγεγραμμένη. Ή ανεβαίνουν ΟΛΟΙ μαζί ή ΟΛΟΙ πάνε στον…πάτο…

Σχόλια