Είναι αυτό επίπεδο πολιτικού πολιτισμού;Εισαγγελική παρέμβαση για σχόλιο βουλευτή των ΑΝ.ΕΛΛ. κατά Στουρνάρα στο Facebook


Την παρέμβαση της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Παναγιώτας Φάκου προκάλεσε το σχόλιο του πολιτευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ντίμη Αργυρόπουλου στο Facebook για…
την αποστολή φακέλου με σφαίρες στον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.
“Την άλλη φορά θα του τις φυτέψουν. Ο κόσμος εξαγριώθηκε, δεν το έχουν καταλάβει τα ζώα”, ανέφερε χαρακτηριστικά στο σχόλιό του ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κ. Αργυρόπουλος.
Για παρορμητικό σχόλιο έκανε λόγο ο ίδιος μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha. “Hταν παρορμητικό αυτό το σχόλιο, ο κόσμος δεν κατάλαβε, χιούμορ ήταν περισσότερο”, είπε.
Από την εισαγγελική έρευνα θα διερευνηθεί εάν διεπράχθησαν τα αδικήματα της “πρόκλησης ή διέγερσης σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος και διατάραξη της ειρήνης των πολιτών”. Την έρευνα ανέλαβε η κρατική ασφάλεια, υπό τον εποπτεία του εισαγγελέα κ. Αντωναράκου.
Φάκελο που περιείχε σφαίρα 9 χιλιοστών έστειλε η οργάνωση Κρητική Επανάσταση στο γραφείο του υπουργού Οικονομικών.

πληροφορίες από taxalia

note: Ασφαλώς, πρόκειται για απαράδεκτο φαινόμενο. Το πολιτικό προσωπικό της Χώρας οφείλει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να διασφαλίσει την κοινωνική ειρήνη.
Η «μπαχαλοποίηση» της ελληνικής κοινωνίας δεν ωφελεί κανέναν και δημιουργεί μια πολύ άσχημη εικόνα για την Χώρα.

Σχόλια