Ενας αντι-Τσίπρας γεννιέται στο ΠΑΣΟΚ


Ο Κρόνος νίκησε τον πατέρα του τον Ουρανό, αλλά νικήθηκε από τον γιο του, τον Δία. Μακρινή μυθολογία χωρίς καμιά σχέση με την πραγματικότητα; Οχι και τόσο. Για παράδειγμα, πριν από μερικά χρόνια ο Αλέκος Αλαβάνος επέβαλε τον Αλέξη Τσίπρα και τελικά παραμερίστηκε από το δημιούργημά του. Θα ήταν σύμπτωση, αν δεν υπήρχαν πλείστες όσες ενδείξεις ότι το φαινόμενο τείνει να επαναληφθεί στο ΠΑΣΟΚ – τουλάχιστον ως προς το πρώτο μέρος του: ο Βαγγέλης Βενιζέλος επιβάλλει τον Νίκο Ανδρουλάκη ως Νο 2 στο ΠΑΣΟΚ.
Γραμματέας κόμματος μόλις στα 34 δεν είναι λίγο. Αυτή η ταχύτατη καριέρα άρχισε από τους εκσυγχρονιστές του Σημίτη. Αλλά ο Βενιζέλος είναι αυτός που επέμενε να την αναδείξει – ακόμη και όταν οι γύρω του έλεγαν ότι τελικά θα έχει την τύχη του Κρόνου και του Αλαβάνου.
read more mavrioxia.gr
Note: Το συζητούσαμε στο διαδίκτυο και με τους φίλους μας. Το κλειδί της επιτυχίας είναι να βγουν μπροστά οι νέοι. Και μου κάνει εντύπωση που χρησιμοποιείται ο όρος «Αντι-Τσίπρας» από εφημερίδες. Πάει να πει ότι παρακολουθούν τα blogs…

Σχόλια