Αναμένοντας την απόφαση για τα ασυμβίβαστα


Συνεδρίαση της Επιτροπής Καταστατικού πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή προκειμένου να εξεταστούν οι ενστάσεις που είχαν κατατεθεί, αναφορικά με την εκλογή μελών της Κεντρικής Επιτροπής, όπως αυτή προέκυψε από την ψηφοφορία του συνεδρίου του…
 ΠΑΣΟΚ.
Απόφαση δεν υπήρξε καθώς θα πραγματοποιηθεί εκ νέου συνεδρίαση της επιτροπής.
Ένα από τα προβλήματα που έχουν προκύψει αφορά την ερμηνεία ως προς τα ασυμβίβαστα. Αν δηλαδή θα υπάρξει καθολικό ασυμβίβαστο μεταξύ κράτους και κόμματος ή θα ισχύσει ποσόστωση(25%).
Ήδη δύο μέλη της νέας Κεντρικής Επιτροπής που είχαν συμμετοχή σε διοικητικά συμβούλια οργανισμών παραιτήθηκαν. Πρόκειται για τον Αντώνη Σαουλίδη, ο οποίος ήταν μέλος στο διοικητικό συμβούλιο του ΟΛΘ και  την Α. Βρυώνη στο διοικητικό συμβούλιο του ΙΚΑ.
Σχόλιο Πιπεράτων:Αναμένουμε τις αποφάσεις της ΕΚΑΠ και θα τοποθετηθούμε. Επίσης, άγνωστο παραμένει πως θα κινηθούν και άλλα μέλη, τα οποία έχουν εκλεγεί, αλλά συμμετέχουν σε Διοικητικά Συμβούλια οργανισμών του Δημοσίου.
Το δικό μoυ σχόλιο: Ο θόρυβος γύρω απ΄το θέμα είναι υπερβολικός δεδομένου ότι γίνεται διεύρυνση του ασυμβίβαστου (από το 1/3 στο 1/4 των μελών).
Όπως επίσης υπερβολικός ήταν θόρυβος που δημιούργησαν κάποιοι γραφικοί εντός του ΠΑΣΟΚ για τους αριστίνδην,  τις διαδικασίες στο συνέδριο κτλ κτλ
Και το οξύμωρο είναι ότι φωνάζουν αυτοί που εξελίχθηκαν μέσα στο ΠΑΣΟΚ με…παλαιοκομματικούς τρόπους…

Σχόλια