Βενιζέλος σε ΓΑΠ> τα δάνειά σου πνίγουν την Παράταξη



Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ζήτησε να συναντηθεί με τον Γιώργο Παπανδρέου διότι απουσιάζει αρκετούς μήνες στο εξωτερικό ενώ τα θέματα στην Ελλάδα «τρέχουν» και είναι πολύ καυτά.

Βασικό θέμα συζήτησης ήταν (τι άλλο;) τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ. Ο Β. Βενιζέλος εξήγησε ότι το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σε οικονομικό αδιέξοδο διότι η κρατική χρηματοδότηση έχει πέσει σημαντικά (από τα 22 εκατομμ. στα 2,5) και τα χρήματα αυτά πάνε ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ στις τράπεζες λόγω των δανείων της περιόδου 2003-2011 (117 εκατομμύρια €)

Ως εκ τούτου υπάρχει σοβαρό πρόβλημα ακόμη και με την μισθοδοσία των εργαζομένων στα Κεντρικά Γραφεία.

Ο Βαγγέλης Βενιζέλος έκανε σαφές ότι ο οικονομικός έλεγχος θα προχωρήσει από έξι (6) ανεξάρτητες ελεγκτικές αρχές ενώ θα ζητήσει απ΄όσους αναμείχθηκαν με τα οικονομικά της Παράταξης να συνεργαστούν με αυτές (…)

Στο πλαίσιο της συζήτησης ο κ. Παπανδρέου επανέλαβε ότι δεν υπάρχουν στελέχη τα οποία έχουν εξουσιοδοτηθεί να μιλούν εκ μέρους του και πολύ περισσότερο να αναλαμβάνουν πολιτικές πρωτοβουλίες στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ.

Αντικείμενο συζήτησης ήταν και τα θέματα που συνδέονται με την «λίστα Λαγκάρντ» και την κατάρρευση της πολιτικής σκευωρίας που οργάνωσε η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Πρόεδρος του Κινήματος αναφέρθηκε τέλος στις πολύ σοβαρές ευθύνες προσώπων της Κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ την περίοδο 2009-2012.

Βάρη που κουβαλά ακόμη και σήμερα…

Σχόλια