Τα δακρυα των πασοκων.

Οι Πασοκοι που σημερα αγανακτουν και διαμαρτυρονται για την "δεξια" παλινορθωση και την σταδιακη επαναφορα των εγκληματιων των κυβερνησεων Καραμανλη στο προσκηνιο ειναι επιεικως ανοητοι.

Το 2009, νομιζοντας πως η χωρα περναει ενα απλο κρυολογημα, απο το οποιο γρηγορα θα συνελθει, ηταν οι πρωτοι που προσεφεραν στον κοσμο τών κομματανθρωπων της ΝΔ προστασια και αμνηστευση για ολα οσα εγιναν την 5ετια Καραμανλη και οδηγησαν την Ελλαδα στην χρεοκοπια. Σεβαστηκαν απολυτως την ομερτα του μαφιοζικου συστηματος εξουσιας της μεταπολιτευσης και δεν τους περασε απο το μυαλο οτι η κανονικοτητα με την οποια τα δυο κομματα εναλλασσονταν στην εξουσια, καλυπτοντας το ενα τις πομπες του αλλου, υπηρχε πιθανοτητα να διαταραχθει.

Τωρα ειναι αργα για δακρυα και κυριως για διαμαρτυριες απο τα απολυτως αναξιοπιστα και βαρια εκτεθειμενα στελεχη του ανυπαρκτου μαγαζιου του ΠΑΣΟΚ. Που επιδεικνυοντας πρωτοφανη ελλειψη πολιτικης φαντασιας και παιδαριωδους αφελειας φορτωθηκαν το συντριπτικα μεγαλυτερο μερος της ευθυνης για την πτωση τη χωρας και αφησαν τον αλλο πολο των υπευθυνων να κυριαρχει και να παριστανει πως σωζει την χωρα.

Σχόλια